İtiraz Zamanı..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acziyet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: itiraz zamanı..

sınav sonucun açıklandığı tarihten itibaren 15 gün içinde dediler.
Ben bugün ödemeyi yapıp tek dersten itiraz yapıyorum.

Arkadaşlar,
İtiraz ne şekilde olacak? Para yatırdıktan sonra ne yapacağız? İtiraz sebebinizi öğrenebilir miyim?

Ynt: İtiraz Zamanı..

para yatırıldıktan sonra tesmer sitesinden online olarak yapılabiliyor, bunun için dekont bilgileri girilecek ve öncesinde parola alınması gerekiyor. İtiraz sebebi: Notların beklenilenden düşük olması..

Bende yatırdım bugün parayı. Bakalım hakkımızda hayırrlısı olsun.

hangi dersler için itiraz ediyorsunuz ...
maliyette dehanın 1. soruya cevabı konusunda hem fikir olanlar varmı ve bu soru nedeniyle düşük gelen puanlardan dolayı itiraz edecek olanlar kimler....
dersleride yazarsanız sevinirim... teşk.

bende maliyetten 30 aldım 1. soru dehaya göre doğru... 2. soru 1 dagıtıma kadar yaptım..... geçmeyi bekliyordum... tam şok oldu benim için... itiraz sonucu değiştririmi.... hadi deha yanlış yaptı diyelim murat dersaneside aynı cözmüş.... hata okuyanlarda olmasın ?

bende 1.soru için itiraz ediyorum.2.soruda 1.dağıtımı yaptım sadece.
ama dediğiniz gibi 1.soru benimde dehaya ve murata göre dogru görünüyor.Bugün tesmeri aradım. Soruların cevaplarını ne zaman açıklayacaksınız diye belli değil dediler.
Yani gelsin itirazlar gelsin paralar.. sonra açıklarız gibi.

Maliyet ters köşe yapmış malesef,100 alan arkadaşlar soruyu çözdüklerinde hatayı o zaman anladım.Deha ve Murat ters köşe oldu anlayacağınız.3M_FS arkadaşımız sınavdan sonra ilk sorunun çözümünü yaptığında o zaman kaldım dedim.Deha'yı hiç bir derste baz almadım.Dikkat ederseniz 100 alan arkadaşlar 2 yada 3 kişi,Deha'ya göre yapanların hepside puan alamamış zaten.

Maliyetten 100 bekliyorum diyen bir tanıdık 50 almış.. Maliyet dersine itirazlarda yığılma olabilir, notlar özellikle bu derste özellikle kıt verilmiş gibi bir görüş hakim galiba..

peki itirazları kim okuyor... eğer aynı hocalar okuyorsa bişey değişmez ama farklı hocalar değerlendiriyorsa belki kıt notlar değişebilir... bukadar yıgılma gösteriyoki maliyetten cok fazla kalan oldu :-\ inşallah aralıkta insaflı sorarlar....

akkaya ' Alıntı:
sınav sonucun açıklandığı tarihten itibaren 15 gün içinde dediler.
Ben bugün ödemeyi yapıp tek dersten itiraz yapıyorum.

itiraz edeyimmi etmeyeyim mi kararsız kaldım.... :-[

itiraz süresi bittikten sonra 1 ay içersinde açıklanıyor,Ekimin ortasını ya da sonuna doğru açıklanır bence

Arkadaşlar itirazlarda sadece her bir soruya verilen puanların matematiksel toplamını kontrol ediyorlarmış diye birşey duydum.
Hiç itiraz edip notunu ciddi anlamda değiştiren biri duydunuzmu ?

kmlaky ' Alıntı:
Arkadaşlar itirazlarda sadece her bir soruya verilen puanların matematiksel toplamını kontrol ediyorlarmış diye birşey duydum.
Hiç itiraz edip notunu ciddi anlamda değiştiren biri duydunuzmu ?
İtirazda fayda var diye düşünüyorum. En azından eğer kağıtları asistanlar okumuşsa itirazda hocalar okuyabilir. Matematiksel hatada olabilir. Sonuçta kontrol edilmiş olacak.

7 / 6 yapan biri analizden 40 puan alıp itiraz etmiş ve 50 puan ile başarılı sayılmış..