İtiraz Zamanı..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acziyet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İtiraz Zamanı..

bende hukuktan itiraz edeceğim arkadaşlar . tesmerin cevaplarına bakınca daha fazla almam gerektiğini düşünüyorum , bişey değişirmi bilmiyorum ama yine de şansımı denemek istiyorum

kağıdınıza güveniyorsanız itiraz edin

sonuç olumlu olabiliyor

smmm nurcan

ay kendime inanamıyorum

itiraz zamanını iftar zamanı diye okudum :)))))))

nrcn82 ' Alıntı:
ay kendime inanamıyorum

itiraz zamanını iftar zamanı diye okudum :)))))))
sanırım iftara yakın bi zamanda okudun :D ramazanın güzellikleri işte :)
arkadaşlar ben pazartesi itiraz ettim .... bankaya pazartesi 15 tl yatırdım... bugün çarşamba.... itiraz sayfasında dekontun sıra numarasını yazıyorum ama Girdiğiniz kriterlere uygun dekont bilgisi bulunamadı diyor... oysa 1 işgünü sonra işlem yapabiliyoruz diye yazıyor...
itirazı tesmere kaydeden arkadaşlar nasıl yaptılar :-\

sanırım ramazan benide vurdu... 2 gündür sadece sıra nosunu girmeye çalışıyomuşum... dekont tarihinide girmem gerekiyormuş :D sorumu geri alıyorum :)

itiraz cuma günü son sanırım.. aklında şüpe olanlar itiraz etsin bence .... hatta geçer not alanlar bile edebilir...

bide bu itiraz sonuçları nezaman kesinleşir.... yani ramazandan dolayı çalışmaya şahsen başlamadım.. vergi ve maliyette çalışmam lazım .. ramazandan sonra 2 ay kalıyor .... maliyet ve vergi için 2 ay yetermiki acaba...

temmuz sınavlarında 7/6 yapan biri olarak temel hukuk için itiraz hakkımı kullandım. 35 aldığım bu dersten iyi bir netice çıkar ya da çıkmaz bilemem ama itiraz etmeyip aklımda keşke sorularının kalmasını istemedim. olursa stresten kurtulmuş oluruz.

telvin ' Alıntı:
temmuz sınavlarında 7/6 yapan biri olarak temel hukuk için itiraz hakkımı kullandım. 35 aldığım bu dersten iyi bir netice çıkar ya da çıkmaz bilemem ama itiraz etmeyip aklımda keşke sorularının kalmasını istemedim. olursa stresten kurtulmuş oluruz.

İnşallah geçmişsindir ama senin geçme ihtimalin yüksek.Tek ders olupta itiraz edip geçen 2 arkadaşım var ;)