Kaç puan alırsanız itiraz edersiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan proaccount
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
P

proaccount

Ziyaretçi
Arkadaşlar sınav sonuçlarına itiraz konusundaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Saygılar

Ynt: Kaç puan alırsanız itiraz edersiniz?

40 puan alırsam itiraz ederim ama 40 puanı hakketmediğim için değil,bu dönem smmm kontenjanı eksik gelirse , puanı tamamlayabilirler ümidiyle olur bu itirazım

puan konusunda hocaların iyi niyetli olduğunu düşünüyorum

45 ve üstünde itiraz edilir..40 ta bişey çıkmıyor..

bizim dershanede sınıftan 2 kişi itiraz etti.

42 ve 44 puanları 50 olarak düzelttiler.

hata yapma ihtimallerine karşılık itiraz etmek lazım gibi geliyor bana da

arkadaşlar itirazlar nasıl yapılıyor yani bunun prodedörü nedir? bir de itirazları kim inceliyor?

Sınav sonuçları açıklandıktan sonra 15 gunu geçirmeden İtiraz bedelini bankaya yatırıyorsun.
itiraz hesap numarası var o hesaba. sonra tesmerden kullanıcına girip itiraz başvurusu diyorsun.
dekont numaranı seçip başvuruyorum diyorsun. başvuru gerçekleşmiş oluyor.

itiraz sonuclarını kim değerlendiriyor bilmiyorum.
tesmer mesleki eğitim kurumu değil istihbarat teşkilatı sanki.. hiç bir şey söylemiyor ki adamlar

ben 1 alsam bile itiraz edeceğim.
zira son hakkım

belki yanına bi iki 0 eklerler

yoksa biliosun benzin dökme olayı

mart sınavında maliyetten 80 beklerken 48 ile kalmıştım, itiraz ettim yanlış toplamış olabilirler düşüncesi ile... 50 ile geçtim itiraz sonucunda... ama bundan da anladım ki itiraz ettiğim için geçirmek için geçirdiler, yani sınav kağıdımı tekrar okumadılar ...

Arkadaşım Analiz Dersinden 40 almıştı.İtiraz etti, 60 oldu. Neden olmasın, belki onlar yanlış okuyor.

HaCkHaN ' Alıntı:
puan konusunda hocaların iyi niyetli olduğunu düşünüyorum

analizdan gecen donem 47 "kırk yedi" ile kaldım. itiraz ettim sonuc AYNI... tek bir makul sebebi var o da com oldugun diye dusunuyorum.

Bu son sınav 4. sınavımdı.Sadece denetimden girdim.Daha önceki sınavlarda kaldığım tüm dreslerden her seferinde itiraz ettim.18,42,38,44,28 vb. olan sonuçlarımın hiç birisi değişmedi.1 puan bile değişmedi.
Hatta şöyle bir teori geliştirdim.Herkesin kağıdı aslında açıklanmadan 2. bir değerlendirmeden geçiyor.itiraz başvuruları biter bitmez, itiraz edenlerin sonuçları tekrar aynı ile açıklanıyor.
çok mu koplo teorisi gibi geliyor size. Ama Aralıkmıydı, geçen temmıuz muydu tam hatırlamıyorum, itirazın son günü Cuma başvurdum,pazartesi sonuçlar açıklandı.
başka bir açıklama bulmadım.

arkadaşlar boşuna itiraz etmeyin bir puan bile oynamıyor.ben martta sadece maliyetten etttim benimgibi yapanlar geçdi ve ben kaldım. itiraz ettim benimle kağıdı aynı olanlardan sadece tek dersi kalanları geçirdiler.
geçirme takdiği belli tek ders olanları temizliyorlar ucunda 2500 tl ruhsat parası var .kagıdından eminsen eğer sadece mahkeme kararıyla adalet ortaya çıkıyr .itiraz edipde notu değişenler parmakla sayılmıyacak kadar az

evet arkadaşlar ben de genelde tek dersi kalıp da itirazla geçen arkadaşlar gördüm. onun haricinde fazla değişiklik olmuyor.

OSMAN_55 ' Alıntı:
evet arkadaşlar ben de genelde tek dersi kalıp da itirazla geçen arkadaşlar gördüm. onun haricinde fazla değişiklik olmuyor.
son dersi olduğunu nerden anluyolar?

15 gün içinde itiraz edicez ya kaç günde açıklanıcak itiraz sonuçları?

iki seferdir tek ders finansal muhasebeden sınava giriyorum ve kalıyorum.
39 la kalmışım.itiraz etsemmi sizce.
ne yapmalıyım bu dersi geçmek için bilmiyorum.

vergiden acabamı derken 75 aldım denetim her halükarda 50 alırım derken 34 aldım :( şimdi tek dersim denetim kaldı sanırım itiraz edicem ne kaybederimki :)

finansal muhasebeden 25 puanı layık görmüş bana syn ys
vergiden de 35 aldım tamam o puan hakkımdı... ben de her ikisine de itiraz ettim olmaz ama ya tutarsa belli mi olur sonradan tüh demektense :)