Kaç puan alırsanız itiraz edersiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan proaccount
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kaç puan alırsanız itiraz edersiniz?

muhasebe denetiminden 60-70 beklerken 28 aldım
vergiden 60 gibi bişi beklerken 40 aldım
ikisinede itirazımı yaptım bakalım bişiler çıkıcak mı ?
beklemedeyim.

bende analizden 40 almışım itirazımı yaptım cevap kağıdımdan da eminim 90 ve üstü bir not bekliyodum belki yanlış hesaplama yapılmıştır die itiraz ettim daha düşük bir not alsam bile itiraz ederdim kağıdımdan çok eminim en iyi geçen dersimdi çünkü

ilk girişimdi ve 4 dersi vermişim inş. itirazım geçerli olur da 2 ders kalır

itirazda tek puanlar mı toplanıyor tekrar ?
eğer öyleyse yuh artık

odaya asıdıktan sonra 15 gün içinde itiraz edilmesi gekiyor. 15 gün sonra da itiraz sonuçları açıklanıyormuş yani bir ay sürüyor

ben ankarayı arayıp sordum ordan verdikleri bilgi budur arkadaşlar

tembell ' Alıntı:
itirazda tek puanlar mı toplanıyor tekrar ?
eğer öyleyse yuh artık

ayne öyle sadece maddi hata olup olmadığına bakıyorlar

ben temmuz/2010 sınavnda ilk girişimde maliyet ve finansal muhasebeden kaldım.maliyetten 0 fin.muhasebeden 65-70 beklerken 35 ile kaldım ve bugün fin.muhasebe için itiraz ettim.bence finansal muhasebeden 25 ve üzeri alan herkes itiraz etsin.sebebine gelince sayın hocamız fazla itira il karşılaşınca notunun gerçekten çok kıt olduğunu hatta 25 alan bir öğrencinin esasında hakkının 50 olması gerektiği kanaatine varmalıdır.yineliyorum arkadaşlar 25 ve üzeri not alan her stajer bence itiraz etsin.kimbilir belki üst yönetimden çok kişi bıraktı diye ihtar bile yemiştir.en azından keşke demeyiz diyorum ben.

ya arkadaşlar çok ii diyorsunuzda..bende şöyle bir duyum aldım itiraz edenlere takıyolar diye.ya böyle bi durum olursa o zaman gelecek sınavlarımızda risk altında demektir.bende etmeyi düşünüyorum fakat bu yüzden çekiniyorum.itiraz süresinin bitmesine 3 gün kaldı acil cevaplarınızı bekliyorum neyapıyım...

arkadaşlar denetimden geçmeyi bekleyip kalanlardanım.28 almışım, sizce itiraz etsem mi?

arkadaşlar itiraz için hala süre var mı

vergiden 40 verip tek desten bıraktılar itiraz ettim bakalım ne olacak.

nazrana ' Alıntı:
ya arkadaşlar çok ii diyorsunuzda..bende şöyle bir duyum aldım itiraz edenlere takıyolar diye.ya böyle bi durum olursa o zaman gelecek sınavlarımızda risk altında demektir.bende etmeyi düşünüyorum fakat bu yüzden çekiniyorum.itiraz süresinin bitmesine 3 gün kaldı acil cevaplarınızı bekliyorum neyapıyım...

[/quotesınav sonuçlarına itiraz etmek bizim yasal hakkımız.ayrıca binlerce kişinin içinden komisyondaki hocanın işi gücü yok kişinin bilgilerini alıp kişinin cevaplarınamı takacak? ben komisyondaki hoca olsam ilgilenmem bile kaç almışsa almış..bence itiraz edeceksen et arkadaşım süre sona ermeden itirazını et sonra keşke dememek için bu tür söylentilerede inanma tabi ine takdir senin...

nazrana ' Alıntı:

Şu zihniyet devam ettiği sürece ne oda başkanları değişir ne türmob nede bu düzen vallahi odalar az bile yapıyor aslında ruhsat bedelinin 100.000 TL olması lazım belki ozaman sınava itirazdan bile korkan zihniyet ne oluyoruz der.
Hoca bana takarmı diye korktuğunda itiraz edemeyen meslek mensubu zihniyet ilerde SMMM olacak ve birini seçmek için oy verecek. O zamanda bak oda başkanına oy vermezseniz senin belgeni iptal ederler, size takarlar haaa diye bir duyum alacak hemen oyu görevdeki başkana basıcak yani yukarıdaki lafı ilkokul mezunu biri dese amenna ama üniversite mezunu birinin yukarıdaki lafı etmesi gerçekten üzücü.
Üniversitede sadece koyun gibi kitapmı okutuyorlar, sadece dersmi öğretiyorlar arkadaş vallahi anlamak zor. Bizde hocalar sisteme karşı dimdik durun, gerekirse bize bile itiraz edin diyorlardı. Kendinize özgü olun, özgüveniniz olsun, koyun gibi olmayın diyorlardı nedir bu korkaklık arkadaş nedir ? Hoca takar diye hocadan kork, kağıdımı silerler diye gözetmenden kork , belgeyi aldımı yönetimden kork amma korkak bir millet olduk sonrada bu ruhsat neden bu kadar pahalı vallahi bu zihniyete az bile yapıyorlar >:( >:( >:(

Sınava katılanlar, sınav sonuçlarına yazılı olarak itiraz edebilirler. İtirazlar, sonuçların odalarda ilanından itibaren 15 gün içinde birliğe yapılır. Bu itiraz birlikçe en geç 30 gün içinde incelenip karara bağlanır ve sonuç itiraz edene yazılı olarak bildirilir.

arkadaşlar kaç puan 50 ye tamamlanır sorusu yanlış bir soru. herkez 40 ve üzeri diye söylüyor halbuki 2 tane arkadaşım var 35 ve 36 alıpta itiraaz edip sonra 50 ile geçirilen okuyan kişiye kalmış bence.

bende itiraz ettim inş. itiraz sonuçlarıda sınav sonuçları gibi geç açıklanmaz bu gün açıklanması gerekiyordu tam 1 ay oldu

dün aradım tesmeri 1 hafta 10 günü bulur dediler.
sanırım itiraz tarihi bittikten itibaren 1 ay demek istiyorlar :)
süreler konusunda illet oluyorum zaten.

evet itiraz etmek için sınav sonuçlarından itibaren 15 gün. sonuçlar ise 15 günün bitiminden sonra 30 gün

haftaya cuma açıklanır büyük ihtimal :=)
sağlık olsun beklemeye alıştık ..

acaba itiraz edenlere nasıl bir prosedür uyguluyorlar? ayrıca kaç kişi itiraz ettiki? merak ettiğim 1 ayı bulacak kadar zormu itiraz sonuçlarını kontrol etmeleri?

geçen maliyet sınavında haybeye kalmıştım sonraki sınav o kadar kolay geldiki tam maliyeti felan sormuşlardı. soruların kolaylığını görünce sınavda başladım ağlamaya denetmenler sınavdan çıkaracaklar dı beni eğer itiraz sonuçları hayrıma olmassa yine sınava gireceğim ve yine aynı şey olcak diye korkuyorum :) çokmu takıyorum?