Kadınların zekasıııı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HZLS_İK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HZLS_İK

Tanınmış Üye
Alıntıdır.....

Bir kadınla bir adam ayrı ,ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
- Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamız için bir işarettir,? der.
Müthiş heyecanlanan adam:
- Evet, galiba haklisin,? diye cevap verir şaşkınlıkla. Kadın :
- Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız,? diye devam eder ve şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar:
- Sen içmeyecek misin? Kadın cevap verir:
- Hayır, ben polisi bekleyeceğim!

( Arada bir şeytanlığa çalışıyor böyle işte , ama faydası da oluyor benceee )

Ynt: Kadınların zekasıııı

adamın birine beyin nakli gerekmektedir ve iki adet beyin bulunur yalnız biri erkek beyni fiyatı 5000 usd diğeri ise bir kadın beyni fiyatı ise 50 000 usd dir adam kadın beyninin neden bu kadar pahalı olduğunu sorduğunda cevap ilginçtir " kadın beyni az kullanılmıştır" :)

emansur ' Alıntı:
adamın birine beyin nakli gerekmektedir ve iki adet beyin bulunur yalnız biri erkek beyni fiyatı 5000 usd diğeri ise bir kadın beyni fiyatı ise 50 000 usd dir adam kadın beyninin neden bu kadar pahalı olduğunu sorduğunda cevap ilginçtir " kadın beyni az kullanılmıştır" :)

Kadınlar hayatta az ve öz davrandıkları için olabilir mi acaba...? Hayattan ya da bugünden ne istediğimiz bellidir , az kullamılmasının sebebi bu bence :D

HAZELSU ' Alıntı:
Alıntıdır.....

Bir kadınla bir adam ayrı ,ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
- Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamız için bir işarettir,? der.
Müthiş heyecanlanan adam:
- Evet, galiba haklisin,? diye cevap verir şaşkınlıkla. Kadın :
- Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız,? diye devam eder ve şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar:
- Sen içmeyecek misin? Kadın cevap verir:
- Hayır, ben polisi bekleyeceğim!

( Arada bir şeytanlığa çalışıyor böyle işte , ama faydası da oluyor benceee )

Bu kadınlardan korkulur :) vaLLahi ne yapcakları belli olmuyor şeytan gibi akılları var

Bu kadınlardan korkulur :) vaLLahi ne yapcakları belli olmuyor şeytan gibi akılları var
[/quote]

Yaradan öyle yarattıysa bizim kabahatimiz ne dimi yani... ;D

HAZELSU ' Alıntı:

[/quote]
yaratan adaleti gereği herkesi yaratılması gerektiği şekilde yani en güzel bir şekilde yarattı... siz kadınlara mahsus özel olarak torpil geçmedi. bunu sakın unutmayın...

real01 ' Alıntı:
HAZELSU ' Alıntı:

yaratan adaleti gereği herkesi yaratılması gerektiği şekilde yani en güzel bir şekilde yarattı... siz kadınlara mahsus özel olarak torpil geçmedi. bunu sakın unutmayın...
[/quote]

Ben öyel olduğunu düşünmüyorum , tabiki herşeye o bilir ama bence kadınlarda doğuştan bir şeytan zekası , erkeklerde de aldatma geni var.

İşin şaka tarafı bir yana ;D
Canım kadını erkeği var mı? İnsanlar var. İyisi var kötüsü var . Daha zeki olanı , daha az zeki olanı var.
Böyle karşılaştırmalar yapmak bilimsel değildir.

Ebrulimm ' Alıntı:
Bgün foruma ilk girişim ,kafam da kazan gibi ama burada yine beni gülümsetebilecek minik bir ....Lafımı ünlü bir halk şairinin beynimize mıh gibi kazınmış sözleri ile bitirmk isterim;

''Hepimiz kardeşiz,bu kavga ne diye''
:)
..

:)

HAZELSU ' Alıntı:
real01 ' Alıntı:
HAZELSU ' Alıntı:

Ben öyel olduğunu düşünmüyorum , tabiki herşeye o bilir ama bence kadınlarda doğuştan bir şeytan zekası , erkeklerde de aldatma geni var.
[/quote]
hazel hanım hani fizikte bir kanun vardır. su bulunduğun kabın şeklini alır diye. şimdi bir an gözlerinizi yumup bir düşünün. bu gün bir avrupa ülkesinde değil bir afrika ülkesinde açlığın sefaletin hüküm sürdüğü bir afrika ülkesinde dünyaya gellmiş olsaydınız, bu açlık ve sefalet size şimdi gerçekleriğini savunduğunuz hiçbr fikri size göstermeyecek ve gözlerinizi perdeleyecekti. doğal olarakta siz bu gün ne kadınların şeytanlığını nede erkeklerin aldatma sevdasını düşünüyor olacaktınız. yani eğer bu vasıflar erkeğe ve kadına doğuştan verildiğini düşünürsek. ki bu vasıflar hiçde güzel ve hoş olmayan vasıflardır. o zaman şunu söylememiz gerekir. insanın güzel olması için sıkıntı çile ve dertlerin var olduğu bir çevrede hayatını sürdürmesi gerekir. oysaki insan güzeldir. yaratılışta en güzel bir şekilde yaratılmıştır. ama bu güzelliğini hisleri ve egoist bencil düşünceleri perdeler. peki ne yapmak lazım. hani başta demiştirk su bulunduğu kabın şeklini alır diye. "su" evrende saf olan tek maddedir. suda renk koku tad vb. vasıfları bulamazsınız. suyun rüyalardaki anlamı dahi "ilim" dir. gerçekteki anlamıda ilimdir. ilim demekse güzel ahlak demektir. eğer ilim güzel olmasa idi, evrendeki tek gerçeği tek doğruyu tek hakikati yaratan yaratanında güzel olmaması gerekirdi. işte insan içine binbir türlü renk karışmış olan su gibidir. amaç o renklerden arınmak ve saf hale gelmektir. o su saf olduğu sürece bulunduğu kabın şeklininde bir önemi ve bir ehemmiyeti kalmayacağı açıktır. çünkü güzel her yerde güzeldir. yeterki o su saflığından birşey kaybetmesin. işte insan yaratılışta saf su halinde doğar ve yaratılır. ama hayat ona saflığını kaybettirir. bize düşense yeniden saf hale gelebilmek için çalışmaktır.
bu sefer saygılarımla demiyeceğim sözümün bitişinde. çünkü saygılarımla ifadesini sadece mesleki bilgi ve tecrübelerimden yola çıkarak bir iki kelma ettiğimde sözümün sonuna eklerim. ama mesleğimi bir köşeye bırakıp kelbimdekileri paylaştığım zaman karşımdakine resmmi bir saygıdan fazlası ile sözümü sonlandırırım.
vesselam.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hiç bir şey anlamadımmmm , çok teşekkürederim de ben takılıyorum farkındaysanız , yani bu sölediklerimin hepsi işin esprisi , niye bu kadar ciddiye aldınız , ciddi bir konu yok ki burada oturup sizinle tartşayım , ben sadece gülüyorum , çünkü bu şekildeki kadın erkek çekilmeleri hoşdur. Bu yani başka bir şey yokkk.

Dağlar oy oy oy , yollar oy oy oy ( ebrulimm ) :D