personel maaş programı

Kamu gözetim kurumunun ilk sınavı 'temmuz ya da ağustosta'

Ynt: Kamu gözetim kurumunun ilk sınavı 'temmuz ya da ağustosta'

Üst düzeydeki bizi yönetenlerin açıklamalarına göre herşeyi yapmışlar ama kimse birşey bilmiyor :))
Bütün meslek mensupları, denetçiler, spk, tspakb, türmob hiçbirşeyden haberleri yok, bizler merak ve endişeden geçilmiyoruz yapılan açıklamalar ise süper, tam da şanlarına yakışır şekilde.

Yönetenler ve sorumlu olanlar yine yapacaklarını yaptılar bence, kendileri aradan çekilip kurumları, insanları, meslekleri, kanunları birbiri ile çarpıştırıp birbirlerini kırdıracaklar, sonra da onların herşeyine ipotek koyup kendilerine yontacaklar, anladığım bu.

SPK yakın bir zamanda bağımsız denetim sınav mı yapacak? (Bir dershane arkadaşıma, 25.02.2012 tarihinde SPK dersleri için kurs açacağını bildirmiş.)

Dersanelerin sözlerine kanmayın. Onların amacı para kazanmak.

Arkaaşlar bu bağımsız denetim için açıklanmasını beklemeden bir ön hazırlık yapabilme imkanımız yok mu?Durum sınava birkaç ay kala netleşirse yetişmek zor...

STAJYER ' Alıntı:
Arkadaşlar bu bağımsız denetim için sınav tarihinin açıklanmasını beklemeden bir ön hazırlık yapabilme imkanımız yok mu?Durum sınava birkaç ay kala netleşirse yetişmek zor...