fonradar

Kamu Gözetiminin Gözetimi

mkulte

Katkı Sunan Üye
Üyelik
14 Eyl 2006
Mesajlar
167
Konum
istanbul
Kamu gözetim kurumu daha tam manası ile faaliyete başlamadan önce güvenilirliği konusunda biz meslek mensupları nezdinde büyük bir infial oluşturmuştur. eğitime başlama kriterleri yayınlanıyor 1-2 dakika yayında sonra bakıyoruz kaldırılmış. kurum hala daha ne yapacağı noktasında bir yönlendirme yapmamıştır.
1- 5 ocak 2012 tarihinde bağımsız denetçilerin yetkilendirilmesi konusunda ileri de duyuru yapılacağından bahsetti. ama tarih 19 temmuz hala bilgi yok.
2- http://www.kgk.sakarya.edu.tr/ adresinde başvuru yapmak için tıklayın deniyor Başvurular yakında alınmaya başlayacaktır deniyor.
3- başvuru öncesi detay bilgiye tıklıyoruz eee detaylı bilgi sonra açıklanacaktır, deniyor. şu an (saat15.53) Not Found yazıyor.

çok şey yazmak istiyorumda meslek vakarı ve onuruma aykırı davranışlar yapamayacağımdan dolayı yazamıyorum. bu kadar olmaz yaa....rezillik.... kamu gözetim kurumu daha kendini gözetememiştir.

kamu gözetim kurumu konu hakkında kamuoyunu yeterince, doğru ve zamanında bilgilendirememiş, şeffaflığına, güvenilirliliğine ve bağımsızlığına gölge düşürmüştür.
 
Ynt: Kamu Gözetiminin Gözetimi

Çok haklısınız, ben de aylardan beri bunları dillendiriyorum ama ne fayda, çekecek çilemiz varmış derler ya, aynı onun gibi maalesef
 
Ynt: Kamu Gözetiminin Gözetimi

bu işin böyle olacağı belliydi
yangından mal kaçırılır gibi yapılan düzenlemelerin
amacı bağcıyı dövmek gibi geliyor.
 
Üst