Karayip Korsanları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gcatar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gcatar

Katkı Sunan Üye
Arkadaşlar bugün Cuma ve dün Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde gösterime girdi filmi izleyen arkadaşlar varsa film nasıldı ve 3 boyut iyimiydi. Yarın gitmeyi düşünüyorum da ;D yorumlarınızı bekliyorum

Ynt: Karayip Korsanları

11226 Ziyaretçi, 188 Üye şu anda site de ve kimse filmi izlememiş bende dahil olmak üzere toplumumuz ne hale geldi sinema ve tiyatroya kimse gitmiyor anlaşılan ;D ;D ;D ne olacak memleketimin hali tabi haklıyız aslında bilet olursa 20 lira gidilmez, dvd olursa 20 lira alınmaz vah vah vahhhh ondan sonra vay korsana hayır vay emek hırsızlıgı kardeşim korsan yapan adam filmi 2 liraya satıyosa sende demekki 5 liraya satabılırsın o zaman da mıllet korsan alacagına orjinal alır sende kazanırsın ınsanlarda ??? ??? ??? konumuzla alakası yok ama aklıma geldı yazayım dedım.

Daha bugün gösterime girdi. Mesai saatlerinde mi gidelim?
Pek film kaçırmam da :)

Benim arıza bir arkadaşım var.. bu tarz filmleri ilk günden izler.. haftasonu arka arkaya sinema da tek başına..
4 - 5 film seyredebilecek kadar sıkıcı bir adamdır..:) ona sordum şimdi..

Aynen aktarıyorum..

-- üç boyut sırıtmamış.. fazlasıyla kaliteliydi.. özellikle filmin son sahnelerine bittim..

Ben buna gitmem muhtemelen ama.. Transformers geliyor.. aman Allah'ım:) 01.07.2011..

forwhom ' Alıntı:
Benim arıza bir arkadaşım var.. bu tarz filmleri ilk günden izler.. haftasonu arka arkaya sinema da tek başına..
4 - 5 film seyredebilecek kadar sıkıcı bir adamdır..:) ona sordum şimdi..

Aynen aktarıyorum..

-- üç boyut sırıtmamış.. fazlasıyla kaliteliydi.. özellikle filmin son sahnelerine bittim..

Ben buna gitmem muhtemelen ama.. Transformers geliyor.. aman Allah'ım:) 01.07.2011..

Teşekkür ederim. Bu yaz çok film geliyor hepsine gitmeyi isterim tabiki ama maalesef seçmemiz gerekiyor. Arkadaşınızın yorumunu beğendim :)

nguroy ' Alıntı:
Daha bugün gösterime girdi. Mesai saatlerinde mi gidelim?
Pek film kaçırmam da :)

Film dün gösterime girdi :D Ne yalan söyleyeyim eski işyerimde olsam kesin mesai saati içinde gitmiştim sinemaya :D

Evvet arkadaşlar sonunda cumartesi günü karayip korsanlarına gittim ve beğendim. Gitmenizi tavsiye edebilirim eğlenceli ve güzel bir film ama 3D değilde 2D ye gidin bence çünkü 3D adına pek bişey yoktu yoktu derken kaliteliydi ama ekran dan çıkıpta gelen bişeyler yoktu. Espriler güzel ve tabiki jack sparrow herzamanki gibi süperdi. :D Ama ama Transformes ın fragmanını verdi vee 3D muhteşem, bir sahnesinde paraşütlü bir adam ekrandan çıktı ve başımın üzerinden geçti ;D ;D

ooo spoiler veriyorsun ama.. gitmeyenler olabilir. biraz daha dikkat!!

Bende hafta sonu izledim. Yorumum ise " gayet sıradan"
Devam filmleri hiç bir zaman ilkinin başarsını yakalayamıyor galiba. :)