Kaşe numarası.?

arkadaşlar ben -beyanname için vergi dairesine başvuru yapacam kaşe numarasını hangi telefondan öğreneceğiz?

Ynt: Kaşe numarası.?

berkant61 ' Alıntı:
arkadaşlar ben -beyanname için vergi dairesine başvuru yapacam kaşe numarasını hangi telefondan öğreneceğiz?

ben şimdi vergi dairesinden geldim ve şifremi aldım. faaliyet belgesi istiyorlar sadece

şifreyi hemen veriyorlar mı? aynı gün

vergi dairesinden şifre almak için;

1-öncellikle vergi dairesi açılışını yapmak
2-yoklama tutanağını alarak odaya gidip çalışanlar listesine kadolmak (140 tl kaşe bedeli de ödenecek)
3-odada ki çalışanlar listesine büro kaydınızı yaptıktan sonra faaliyet belgesini alarak vergi dairesine gitmek
4-vergi levhanızı onaylatmak ve faaliyet belgesiyle şifre talep etmek

yanlız burda şöye bir sıkıntı var,faaliyet belgenizde kaşe numaranız yazmaz,cunku kaşe işlemleri aşağı yukarı 1 ayı buluyor,bazı vergi daireleri kaşe numaranızın yazılı olduğu faaliyet belgeniz olmadan şifreyi vermiyorlar..

o halde kaşe başvurusunu hemen yapmak gerekiyor, şifre almak için.

çalışanlar listesine kayıt olurken; formda ek olarak vergi yoklama tutanağı ile kaşe başvurusu ve ekleri yazıyor forumda; ilk önce vergi kaydı açılışı olacak.

kaşe başvurusu formunu anladımda, ekleri nedir? ekleri dediği ödeme makbuzu mu? (140.-TL)

İrem35 ' Alıntı:

çalışanlar listesine kayıt olurken; formda ek olarak vergi yoklama tutanağı ile kaşe başvurusu ve ekleri yazıyor forumda; ilk önce vergi kaydı açılışı olacak.

kaşe başvurusu formunu anladımda, ekleri nedir? ekleri dediği ödeme makbuzu mu? (140.-TL)

Arkadaşım ben daha iki gün önce aldım şifremi.Yoklama tutanağını alıp odaya git,ama yanında 2 adet çalışanlar listesine kayıt formu,2 adet kaşe talep formu,1 adet resim,birde ssk dan çıkış bildirgen olacak..140 tl kaşe bedeli ödeyeceksin.İşlemlerin bittikten sonra faaliyet belgeni alıp vergi dairesine git,ben kaşe no olmadan şifremi aldım faaliyet belgesiyle,ama bazı vergi daireleride kaşe no olmadan vermiyorlar,izah etmen lazım,kaşe 1 ay sonra eline geçecek cünkü..

10hagi10 ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:

Arkadaşım ben daha iki gün önce aldım şifremi.Yoklama tutanağını alıp odaya git,ama yanında 2 adet çalışanlar listesine kayıt formu,2 adet kaşe talep formu,1 adet resim,birde ssk dan çıkış bildirgen olacak..140 tl kaşe bedeli ödeyeceksin.İşlemlerin bittikten sonra faaliyet belgeni alıp vergi dairesine git,ben kaşe no olmadan şifremi aldım faaliyet belgesiyle,ama bazı vergi daireleride kaşe no olmadan vermiyorlar,izah etmen lazım,kaşe 1 ay sonra eline geçecek cünkü..

hmm. sskdan çıkış bildirgesini bilmiyodum bak.. onuda hazırlayım.
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. çok mersi.

İrem35 ' Alıntı:
10hagi10 ' Alıntı:
İrem35 ' Alıntı:

hmm. sskdan çıkış bildirgesini bilmiyodum bak.. onuda hazırlayım.
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. çok mersi.

İşten çıkış bildirgesi derken,işten ayrıldığın aya ait hizmet listesini götüreceksin.Rica ederim,kolay gelsin.