Kasım 2008 Genel Hukuk

Ynt: Kasım 2008 Genel Hukuk

ewet 10.baskısı var dendi ancak benim gittiğim yayınevi son baskısının 9 olduğunu söyledi.ayrıca ben 11 ytl'ye aldım kitabı.sultanahmet e yakın olanlar varsa alfa yayınevinden gidip alanlara iskonto uyguluyolar.diğer kitaplar için de öyle.tesmer yayınları da mevcut.

strawberry ' Alıntı:
ewet 10.baskısı var dendi ancak benim gittiğim yayınevi son baskısının 9 olduğunu söyledi.ayrıca ben 11 ytl'ye aldım kitabı.sultanahmet e yakın olanlar varsa alfa yayınevinden gidip alanlara iskonto uyguluyolar.diğer kitaplar için de öyle.tesmer yayınları da mevcut.

iyi onlar da 9.baskı son baskı diyorsa doğru olmalı :))

bu kitap kalın yaa, bitmesi lazım :-\ :)

Değerli arkadaşlar

2008 baskısı var ismmmo'da ben gördüm inanmayan inanmasın ben haftaya alacağım

alman72 ' Alıntı:
Değerli arkadaşlar

2008 baskısı var ismmmo'da ben gördüm inanmayan inanmasın ben haftaya alacağım

diğer arkadaş odaya gidip sormuş, 2 tane kitapçıya sorulmuş ve 2008 baskısı (10. baskı) yok denmiş, tüm bunlara rağmen odada nasıl oluyor onu anlamadım? oda mı yanlış bilgi veriyor?

2008 temmuz sınavında hukuk dersinde tesmerin vermiş olduğu 2 adet sorunun cevabı arif kocamanın kitabında yoktu bilginiz olsun. bu cevapları hangi kaynaktan almışlar bilen varmı?

arif kocaman'ın kitabının yanında bir adet güncel iş kanunu, bir adet de güncel sgk kitabı bulundurmak gerekiyor. çünkü arif hoca'nın kitabı özellikle iş kanunu ve sgk'yı çok kısa ve özet geçtiğinden sınavda bu kanunlardan çıkabilecek sorularda yeterli cevabı yazamamıza sebebiyet verebilir (ki geçmişte bunun örneklerini gördük).

the accountant ' Alıntı:
arif kocaman'ın kitabının yanında bir adet güncel iş kanunu, bir adet de güncel sgk kitabı bulundurmak gerekiyor. çünkü arif hoca'nın kitabı özellikle iş kanunu ve sgk'yı çok kısa ve özet geçtiğinden sınavda bu kanunlardan çıkabilecek sorularda yeterli cevabı yazamamıza sebebiyet verebilir (ki geçmişte bunun örneklerini gördük).

kesinlikle .... iş kanunu ve sgkyı ayrıca çalışacam ben de ...

arkadaşlar hukuk sınavı beni korkutuyor, sanırım tek dersim diye off off

bence bu sınav temmuz sınavı kadar zor olmayacak. içimde öyle bir his var. umarım yanılmam.

the accountant ' Alıntı:
bence bu sınav temmuz sınavı kadar zor olmayacak. içimde öyle bir his var. umarım yanılmam.

ahh inşallah ...

söylemez olaydım.

bu kadar da olmaz ki kardeşim. resmen çalışan insanın emeği ile oynuyorlar. yani şimdi bu soruları sorarak çalışan insanla çalışmayanı aynı kefeye koymuş oluyorlar; zira her ikisi de boş kağıt verdi bu sınavda. kimbilir kaç kişinin son hakkıydı ve dosya yaktı. yazık.

ya noldu bu hukuk sorularına allah aşkına biri bana söylesin. bakıyorum önceki sorulara hep aynı sorular sorulmuş. şimdi ise nerden buluyolar bu soruları anlayamıyorum. ya o kadar çalıştık tek kelimeyle hoca yazıklar olsun sana......

Hukuk sınavındaki birinci soruyu geçen gün denetimini yaptığımız firmalardan biri sordu... Şirkette ki 3 ymm ve 4 smmm soruya cevap veremedi... Bizzat gidip sordum merakımdan... Ne şanski geçen gün müşteriden gelen soru bugün de sınavda geldi...

Burada belirtmek istediğim benim şansım değil belirtmek istediğim 3 ymm 4 smmm'nin bu sorunun cevabını bilmeyişi... Bu devletin YMM sinin bilemediği soruyu meslek mensubu stajer nereden bilecek be tesmer... Yani bu nasıl bir adalettir be kardeşim... Resmen öğrencileri dökelimde cebimiz parayla dolsun mantığıyla yapıldı bu dönemki sınav... Her ders birbirinden zordu... Yarın ki sayısl sınavları düşünmek bile istemiyorum ben ???

Sorular çok zordu galiba, kimseden ses çıkmıyor. Soruları yazacak kimse yok mu?

Allah bunları islah etsin yahu arkadaşlar 4 eylülden beri evde çalışıyorum gece gündüz işsizdim fırsat dedim.Yahu Arif Kocamanın kitabı artık müzelik oldu.Arkadaşlar bugün benimle birlikre hukuk sınavına giren yakın arkadaşımın sınıfında kimse kalem oynatamayınca görevli açın kitapları demiş ama kitaplardan konuyla ilgili kimse bulamamış yani işe yaramamış.
Yazık arkadaşlar arkadaşımızın dediği gibi çalışanlarla çalışmayanların bu sınavda farkı yoktu.Yahu meslek mevzuatı değişti gele gele saçma sapan ilçe kuruluşlarını sordular.

Neyse herşeyin başı sağlık, sağlık olsun arkadaşlar ne yapalım.

çok merak ettim şu soruları yazamaz mısınız Arkadaşlar....

Sınav acayip zordu, kim bu soruları hazırladıysa kına yaksın ve kendisiyle gurur duysun.

Arif Kocamanın kitabını özellikle aldım ama onda bu soruların hepsinin cevabı yok ona göre.
Bir arkadaşın dediği gibi müzelik olmuşlar ama Arif hoca ne yapsın ?

Arkadaşlar Tesmer kitapları hazırlayacak ve sorular oradan gelecek, başka lamı cimi yok.
Yok onu al yok bunu al, bu böyle olmaz.