Kasım 2008 Sınav Sonucu Bekleyen Mağdurlar

Ynt: Kasım 2008 Sınav Sonucu Bekleyen Mağdurlar

BağımsızDenetçi ' Alıntı:
Benim tahminim , 5 Şubat Perşembe günü Ankarada TURMOB Yönetyim kurulu toplanıyor.. Toplantıdan sonra açıklanır..
toplantıyla ne alakası var.

ÖĞRENDİĞİM HABERE GÖRE PERŞENBE GÜNÜ SONUÇLAR AÇIKLANACAKMIŞ

kaynak sağlam perşenbe açıklanacaktır. bende sabırsızlıkla perşenbe gününü bekliyorum iki dersim var maliyet ve meslek hukuku sonuçların iyi gelmesini bekliyorum

ooooofff aman ya açıklamazsanız açıklamayın tınnnn artık yani 8)
5 dk. da bir tesmerin sitesini tıklamaktan parmağım uyuştu.
artık girmiyicem o siteye açıklanırsa haber veren çok olur nasılsa

öğrenci işleri şefi gül hanım cumaya kadar kesin açıklanacak demiş. kaynak doğrudur.

ubedir ' Alıntı:
kaynak sağlam perşenbe açıklanacaktır. bende sabırsızlıkla perşenbe gününü bekliyorum iki dersim var maliyet ve meslek hukuku sonuçların iyi gelmesini bekliyorum

Siz önce bir perşeMbe yazmayı öğrenin sonra istihbarat verin... Bir de Mali Müşavir olacaksınız...

Kaan Korkmaz ' Alıntı:
ubedir ' Alıntı:

Siz önce bir perşeMbe yazmayı öğrenin sonra istihbarat verin... Bir de Mali Müşavir olacaksınız...
Yani kaan bey burdaki n harfini heyecanla ,yanlışlıkla yazmış olma ihtimalleri hiç aklınıza gelmeden mali müşavirliğine bağlayabildiniz bu durumu süpersiniz valla

Ama bir yazıda iki sefer yanlış yazılıyorsa yanlış bilinme olasılığı daha yüksektir.

Sınavların henüz açıklanmamış olması konusunda bu kadarı pes diyorum. Adamlar devlet kafalı oldukları için vatandaşı düşünmeme mantığına sahipler. Ne kötü ki memleketi yönetenler de hep bunlar. Bu zihniyete savaş açmak lazım.

arkadaşlar ben ankara tesmeri aradım görevli bana ''bu hafta açıklanmasını umut ediyoruz '' dedi

perşembe diyen arkadaşlar açıklancakmı bugun saatinide söyleyin bari de dakka başı bakmayalım

Aslında olay unutmaktan ibaret. Şimdi sesimizin (kendi aramızda tabii) gür çıktığına bakmayın.
Belge alındıktan sonra biz de unutacağız ve bizden sonra gelenlerde bu aşağılık aşağılanmayı yaşayacaklar.
Çünkü bizden öncekiler den biri (tıpkı benim ve bizim gibi) hırs yapıp da dava açsaydı bu tesmer denen kurumun haramileri bunları yapmaya cesaret edemezdi.

FEDERER ' Alıntı:
Aslında olay unutmaktan ibaret. Şimdi sesimizin (kendi aramızda tabii) gür çıktığına bakmayın.
Belge alındıktan sonra biz de unutacağız ve bizden sonra gelenlerde bu aşağılık aşağılanmayı yaşayacaklar.
Çünkü bizden öncekiler den biri (tıpkı benim ve bizim gibi) hırs yapıp da dava açsaydı bu tesmer denen kurumun haramileri bunları yapmaya cesaret edemezdi.

siz unutabilirsin arkadaşım, ama inşallah ben onlardan olmayacağım....

bu arada siz köprüyü geçerken dava mava açmanız biraz ...

heerdeem ' Alıntı:
FEDERER ' Alıntı:

siz unutabilirsin arkadaşım, ama inşallah ben onlardan olmayacağım....

bu arada siz köprüyü geçerken dava mava açmanız biraz ...

Kusura bakma ama köprüyü geçtikten sonra da dava açmanız biraz ....

Dikkat edersen ben mesajımda açmazlarımızdan bahsettim. Bunun köprünün üstü veya altıyla ilgisi yok.

runo00 ' Alıntı:
Ama bir yazıda iki sefer yanlış yazılıyorsa yanlış bilinme olasılığı daha yüksektir.

Sınavların henüz açıklanmamış olması konusunda bu kadarı pes diyorum. Adamlar devlet kafalı oldukları için vatandaşı düşünmeme mantığına sahipler. Ne kötü ki memleketi yönetenler de hep bunlar. Bu zihniyete savaş açmak lazım.

:)))))heheheheh:))) hiç aklıma gelmedi iki kez yazıldığı :))) hehehe:) töbe yaf:) hiç güleceğim yoktu; ya bi tahta daha düştü; yada önceki form kapandı:)

Teşekkürler İnşallah bu bekleyiş; tek dersi olan Şaylan gibi diğer tüm dostlara hayırlı olur, tüm tek dersi bekleyenler doğru sonuçları yakalarlar ve istediklerini bulurlar...
Sevgiyle...

nrcn82 ' Alıntı:
ben de üzüldüm, uzun zamandır bu sitedeyim ben ...

Ben tepkimi koymuştum:)) ogün?:)
Dedim Nurcanı geç bile kaldınız:)))))))))))))))) dondurmak için dedim:)) moderatör arkadaşlar bilir:))))))))))

Geçmiş olsun tekrar diyelim arkadaşım...
SMMM olacak arkadaşlar; bütün ilkeleri bildiği ve muhasebeyi yaptığı tahmin edilir diycem de; olasılık ve ihtimal bu:))) teori yani:) herkes bu SMMM yi bilir hesabı:)

Burdaki tüm arkadaşlar doğru olan davranışı sergileyecekler ve hakkaniyet ve adalete hükmedeceklerdir.. Kimseye sen sus, sen konuşma, sen dur demek ? söylenen için acıdır?
Herkes sorumluluğnu bilecek kadar olgun ve meslek sahibi adayıdır; yada şu an sahibisiniz??
öyle davranmak temel prensiptir...
Ama, sabır konusuna biraz çalışmak lazım:)))))))))))))