fonradar

Kaybolan Fatura Nüshası

Üyelik
22 Ocak 2016
Mesajlar
2
Konum
istanbul
Merhaba arkadaşlar
biz üç nüsha fatura kullanıyoruz bir nüsha müşteriye bir nüsha muhasebeye bir nüsha dosyalanmak üzere kullanılıyor. Sorun şu ki nasıl olduysa muhasebeye giden sıralı olarak 55 adet fatura kayıp bir nüshası müşteride bir nüshası kayıp bir nüshası dosyada bu durumla alakalı nasıl bir yol izlemeliyim. Değerli yorumlarınıza şimdiden teşekkür ederim.
 
Eğer en azından sizde birer nüsha varsa endişelenecek herhangi bir şey yok, ancak nüshalar veya cilldin biri veya bir kaçı kaybolduysa faturalar incelemeye istendiğinde sıkıntı olur. Faturalardan birer nüsha sizde ise onları iyi muhafaza edin yeter. kolay gelsin.
 
Kaybolan fatura sırasının bir nüshası elimizde bu şekilde bir sıkıntı olmaz diyorsunuz anladığım kadarıyla. Bilgileriniz için teşekkür ederim.
 
Bana bi yardımcı olurmusunuz çok önemli

Fatura kestim fakat 5,000 TL yi geçti kağıt fatura kesildi üst nüshası yabancı misafire verildi alt nüsha bende fakat yanlış kesilmiş e-arşiv kesilmesi gerekiyor faturayı iptal etmemiz gerekiyor karşı tarafla görüştük faturayı işlemediler kullanmadılar ama yurt dışında şuan gelemiyor üst nüsha olmadan nasıl iptal edicez
 

Benzer konular

Üst