Elverişsiz hava koşulları yüzünden katma değer vergisi ve muhtasar beyannamenin değişmesi gibi bir konu varmı acaba gündemde
yorgun' Alıntı:Hangi il veya ilçeden böyle bir talep var acaba........
yorgun' Alıntı:Hala teknolojinin nimetlerinden faydalanmamaya devam ediyorsunuz herhalde. E-beyan verilebileceği düşünüldüğünde niçin uzatılması talep edilsin ki! Hava koşulları telefon hatlarına zarar verir ve internette problem olursa tabii ki ama........Hangi il olduğunu acaba e-beyan kapsamında olmayan bir il veya vergi dairesi mi diye düşündüğüm için sormuştum.
Merak ediyorum niye hala e-beyan sistemini kullanmıyorsunuz diye veya kullanıyorsanız niçin böyle bir soru soruyorsunuz anlamadım. Hava şartları ile beyanname gönderme süresinin uzatılması talebi.!
yorgun' Alıntı:24.01.2006 tarihinde aralık 2005 dönemine ait evraklar henüz ilgili yerlere ulaşmadıysa vay ki vay mesleğimizin haline..........V.U.K.evrakların kayıtlara 10 gün içerisinde alınmasını hükmeder ancak hepimiz zamanında alınamadığını biliyoruz ancak 24.01 'dan sonra gelecek faturaları.............hala kayda almaya çalışmak........demek ki ya bizde hata var, ya mükelleflerde yada sistemde ........daha fazla söylecek söz yok herhalde........iyi çalışmalar.