Kendime Kart Bastırabilir miyim?

stajyeradayi

Katkı Sunan Üye
Arkadaşlar herkese merhaba. 2013/3. Dönem sınavını ALLAH'ın izniyle vererek belgemi almaya hak kazandım. Dün de odaya gidip ruhsat başvurumu yaptım. Şimdi gelelim soruya; ben sadece ismimin ve altında unvanımın (Serbest Muhasebeci Mali Müşavir) ve telefonumun yer aldığı bir kartvizit bastırabilir miyim? (Örn. İsim Soyisim- Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Telefon: 05xx xxx xx xx gibi.) Sorun olur mu? Odadan diğer meslek mensuplarından?

OLmaz.Ben bastırdım.Gayetde güzel oldu.
Mat Selefonlu çift taraflı KDV Kargo dahil 45,00 TL (1.000,00)

Şuan bağımlı olarak 2 senedir yabancı br firmada çalışmama rağmen kart bastırdım
ayrıca ileride kurmayı düşündüğüm web sitesi için hosting ve domain aldım.
Kişisel maillerimde bu mail adresini kullanıyorum artık.

Şuan kendi bürom yok yalnız onuda belirteyim :) daha yeni başvuru yaptık :) Sade ve boşta bir Mali Müşavirim... :)

Selamlar
Sakıncası yok,bastırabilirsiniz.Daha stajyerken bile kendine mali müşavir kartı bastıran kişiler olduktan sonra sizde bastırırsınız.Fakat sadece numara yazılı bir karta,kim ne kadar itibar eder,o da artık sizin sorununuz :)

SelamlarSakıncası yok,bastırabilirsiniz.Daha stajyerken bile kendine mali müşavir kartı bastıran kişiler olduktan sonra sizde bastırırsınız.Fakat sadece numara yazılı bir karta,kim ne kadar itibar eder,o da artık sizin sorununuz :)
Yok o kadarda değil :) daha stajyerken mali müşavir kartı bastırmak biraz abes :)

Mali Müşavir olmaya hak kazanmışsınız, bunu belirten bir kartın ne zararı olabilir, ancak kartta büro faaliyeti hissi uyandıran adres, sabit tel vs olursa sıkıntı olabilir.