Kıdem Tazminatı Hakkında

GülsümD

Katkı Sunan Üye
Merhabalar, şirketimizden askerlik nedeniyle ayrılan bir personelimiz var, maaş +prim üzerinden aylık ödemesi yapılıyor, kıdem tazminatını hesaplarken prim ödemesi dahil edilecek mi?
Not : prim ödemesi mağaza satışlarına göre hesaplanıyor.. Prim tutarı her ay aynı tutarda ödenmeyebiliyor..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,

Ynt: Kıdem tazminatı hakkında

GülsümD ' Alıntı:
Merhabalar, şirketimizden askerlik nedeniyle ayrılan bir personelimiz var, maaş +prim üzerinden aylık ödemesi yapılıyor, kıdem tazminatını hesaplarken prim ödemesi dahil edilecek mi?
Not : prim ödemesi mağaza satışlarına göre hesaplanıyor.. Prim tutarı her ay aynı tutarda ödenmeyebiliyor..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
Süreklilik arz eden tüm ödemeler deniliyor tazminat hesabında.

Ynt: Kıdem tazminatı hakkında

son 1 yıllık ortalamasına göre dahil edeceksiniz.

Ynt: Kıdem Tazminatı Hakkında

Ben de aralık gibi askere gidicem.ama ekim ayının yarısında yani 1,5 ay önceden bırakmayı düşünüyorum.32 gün de izin hakkım var.benim bu durumda ihbar sürelerine uymak için ne yapmam gerekiyor?önceden yazılı bi dilekçe ile mi bildirmem gerekiyor yoksa sözlü bildirsem de olur mu?bir de ben tazminatı 4277 tl olarak hesapladım.ihbar ve kıdem dahil.işbaşı tarihim 03.04.2006.bırakacağım ortalama tarihi de 15.10.2009 olara baz aldım.maaşım 600tl.yılda iki defa ikramiye alıyorum.onun toplamı da 600 tl yapıyor.bir de siz hesaplarsanız ve beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler.

Ynt: Kıdem Tazminatı Hakkında

Askere giden ihbar almaz sadece kıdem alır. Kullanmadığınız izinlerin parasal karşılığını da alırsınız.