Öncelikle işlerinizde kolaylıklar dilerim.Doğum tarihim: 01/02/1970 15 Yıl 7 ay 28 gün aralıksız çalıştığım firmadan 29,08,2008 tarih itibariyle kendi isteğimle ayrıldım.Ancak hak kazandığım 2008/Ağustos ayı maaşım tarafıma ödenmedi, ayrıca çalışmış olduğum süre boyuncada maaşımı hiç düzenli almadım.Ayrıca mart-2008 den bu yana aylık net ücretim 1600 ytl olmasına rağmen bordrolarımda ssk ya asgari ücretten bildirimler yapıldı ki bunun içinde defalarca işvereni uyardım.15 yıl 3600 prim ödeme süremi doldurmuş bulunmaktayım aşağıda belirtilen kanun maddesine göre ve yine yukarıda belirttiğim maaş ödemesinin yapılmaması,asgari ücret üzerinden ssk ya bildirilmesi ve 15 yıl 3600 günü doldurmuş olmak şartları sebebiyle kıdem tazminatımı hak kazanırmıyım? işyerime 10,10,2008 tarihinde bu nedenleri belirterek noter kanalıyla ihtarname çektim.işverenim duyduğuma göre son 3 gün işe gelmedi diye tutanak hazırlayın demiş bu davranışından ben zarar görürmüyüm.çünkü o son 3 gün işe gittim şahitlerim ve işyerinde yaptığım resmi yazışmalar ve adıma vergi ödemelrine dair bankaya gönderilen paraların dekontları var yani işte olduğumu her halukarda ispatlarım.Tarafınıza şimdiden teşekkür ederim.
(506 Sayılı Kanunun 60 ıncı maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (a) ve (b) alt bentlerinde öngörülen yaşlar dışında kalan diğer şartları veya aynı Kanunun Geçici 81 inci maddesine göre yaşlılık aylığı bağlanması için öngörülen sigortalılık süresini ve prim ödeme gün sayısını tamamlayarak kendi istekleri ile işten ayrılmaları nedeniyle feshedilmesi halinde işçilere kıdem tazminatı ödenir? hükmü)
(506 Sayılı Kanunun 60 ıncı maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (a) ve (b) alt bentlerinde öngörülen yaşlar dışında kalan diğer şartları veya aynı Kanunun Geçici 81 inci maddesine göre yaşlılık aylığı bağlanması için öngörülen sigortalılık süresini ve prim ödeme gün sayısını tamamlayarak kendi istekleri ile işten ayrılmaları nedeniyle feshedilmesi halinde işçilere kıdem tazminatı ödenir? hükmü)