K katamaran Üyelik 30 Eki 2009 Mesajlar 85 16 Tem 2011 #1 arkadaşlar maliyet muh.kitabınız varsa bana gönderebilir mısınız ki..
G gokhan1903 Üyelik 4 May 2011 Mesajlar 12 17 Tem 2011 #2 Ynt: kitap vermek isteyenler deha nın maliyet kitabı var. kapağını bile açmamıştım, kargo yapabilirim.
Ynt: kitap vermek isteyenler deha nın maliyet kitabı var. kapağını bile açmamıştım, kargo yapabilirim.
K katamaran Üyelik 30 Eki 2009 Mesajlar 85 17 Tem 2011 #3 Ynt: kitap vermek isteyenler teşekkür ederim arkadasım ama dehanın ve yurdakul çaldağın kıtabı var...çalıstım onlardan olmadı malesef.. saol yınede..
Ynt: kitap vermek isteyenler teşekkür ederim arkadasım ama dehanın ve yurdakul çaldağın kıtabı var...çalıstım onlardan olmadı malesef.. saol yınede..
O onderece Üyelik 14 Eyl 2010 Mesajlar 29 Konum istanbul 26 Tem 2011 #4 Ynt: Kitap vermek isteyenler varmı? iyi günler staj başlatmayı kazanıp elinde islam Çankayanın kitabı olan varsa ve vermek isterse talibim. teşekkürler
Ynt: Kitap vermek isteyenler varmı? iyi günler staj başlatmayı kazanıp elinde islam Çankayanın kitabı olan varsa ve vermek isterse talibim. teşekkürler
C CAAKMEMO Üyelik 10 Ağu 2011 Mesajlar 1 10 Ağu 2011 #5 Ynt: Kitap vermek isteyenler varmı? TESMER İN LİSANSLI STAJA BAŞLAMA SETİ VARDIR. ALMAK İSTEYENLER SANALPAZAR.COM DAN SATIN ALABİLİR. Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.
Ynt: Kitap vermek isteyenler varmı? TESMER İN LİSANSLI STAJA BAŞLAMA SETİ VARDIR. ALMAK İSTEYENLER SANALPAZAR.COM DAN SATIN ALABİLİR. Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.