Kıymetini Bilin?

K O N Y A L I

Katkı Sunan Üye
Üyelik
2 Haz 2005
Mesajlar
354
arkadaşlar alomaliye formunun kıymetini bilin. Bakın ben alomaliyeye çok teşekkür ediyorum. Neden bu kadar çok teşekkür ediyorsun diye soracak olursanız yine forum üyesi olan kankim ile tanışmama sebeb oldu. Ve canım kadar çok sevmiş olduğum kankim ile pazar günü manavgata yanına giderek sanal alemden kurtulup gereçek hayatta tanışmama sebeb oldu. eğer alomaliye forumu olmasa idi ben dünyanın en güzel en gönlü zengin kişisi ile tanışamamış olacaktım. Şİmdi forum üyesi kankimin kim olduğunu hepiniz belkide merak ediyorsunuzdur. Ama onu burdan açıklamak istemiyorum. Umarım kankimm bu mesajımı okur ve kendiliğinden mesajını yazar.

ÇOK DEĞERLİ VAKİTLERİNİZİ ALDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM.





[email protected] K O N Y A L I
 
Merhaba,

Düşünceleriniz güzel de...

Bu kanki nedir? Açıklayabilirmisiniz?

Teşekkürler.
 
kanki nedir ? kankardeşin kısaltması olabilir mi acaba. atiyorum işte tutar belki. ya böyle sözleri kim sokuyo türkçemize _?
 
Merhaba,

Konyalı ben tahmin ettim ama oda bende kalsın. Bu arada sanırım kanki, kankardeşin kısaltması herhalde, bende emin değilim. Manavgat'taki müşavir arkadaşım gibi daha bir çok arkadaşım oldu Alomaliye sayesinde. Bende bizlere bir çok yararlarının yanında böylede bir faydası olduğu için Alomaliye ailesine çok çok teşekkür ederim.

Not: Sayın sontanburi; "ya böyle sözleri kim sokuyo türkçemize _?" cümlesindede "sokuyo" kelimesi ne demek. Başkalarını düzeltirken lütfen kendimizde düzene uyalım.
 
Sayın yapıcı değilde yıkıcı olan arkadaşlar; konyalı arkadaşım güzel duygularını dile getirmiş fakat sizler tek bir kelimeye takılıp kalmışsınız. Sizinki gibi bu da bir eleştiriydi. Yanlış anlaşılmamak dileğiyle, hepinize saygılarımla...
 
ben içimden geçen duygularımı yansıttım. İçinizden birisi tuğba hanım sadece bunu anlayabilmiş. Bu anlayışından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum ve önünde saygı ile eğiliyorum.
 
Bu arada eklemeyi unuttum; sevgili Ahmet arkadaşım, hakkımda yazdığın güzel sözler ve kullandığı samimi sıfat ve ifadeler için teşekkür ederim. İyi niyetinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Herzaman beklerim, başımın üstünde yerin var...

Soner bey; sizede teşekkürler. Sizi tanımakta güzel :)

Herkese iyi çalışmalar...
 
konyalı;

düşüncelerine katılıyorum. sadece alomaliye forumları değil bilginin ve dostluğun paylaşıldığı her ortam gerçek bir hazine benim gözümde. kıymetini bilmek lazım dediğin gibi..
bu arada kanki benim bildiğim kankardeş kelimesinin kanka, kenk gibi türevlerinden biri :D
 
Üst