Konaklama

özlem...

Katkı Sunan Üye
Merhaba,
Üniversitede tek dersi kalmış bir arkadaş şirketimizde çalşıyor. Okuluna gittiğinde bir gece o ilde kalması gerekiyor. Kaldığı otelin masraflarını şirket karşılıyor. Çalışanın getirdiği konaklama faturası hangi hesapta izlenir? Şirketin iş konusuda turizm. İlliyet bağını kuramadım. :-[

Ynt: Konaklama

özlem... ' Alıntı:
Merhaba,
Üniversitede tek dersi kalmış bir arkadaş şirketimizde çalşıyor. Okuluna gittiğinde bir gece o ilde kalması gerekiyor. Kaldığı otelin masraflarını şirket karşılıyor. Çalışanın getirdiği konaklama faturası hangi hesapta izlenir? Şirketin iş konusuda turizm. İlliyet bağını kuramadım. :-[

İş alanı turizm olan şirketiniz ile- öğrenci arkadaşınız için okul nedeniyle yapılan harcama arasında bir bağ bulunmamaktadır. bu nedenle gider olarak işlem yapılamayacağı görüşündeyim.

Bir çalışanınız iş için seyahat etmiş olamaz mı? Ha yok ben bunu biliyorum. kesin olarak bağ yoktur diyorsanız , karar sizin atarsınız kabul edilmeyen giderlere.

sn nguroy,arkadaşın sorduğu soruda yapılan seyahat, iş için değildir,işçinin kendi şahsıyla ilgili bir konu içindir.bu nedenle işleme alınmamalı dedim.