İlk defa bir tasfiye işlemi yapacağız. Kooperatif tasfiyesi. Genel kurulda tasfiye görüşülecek. Aşağıdaki Gündemli karar uygun mudur? Teşekkürler.
Yönetim Kurulumuz kooperatif merkezinde toplanarak aşağıdaki hususları karara bağlamışlardır:
Kooperatifimizin 2025 yılı hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısının, aynı zamanda kooperatifin faaliyetine son verilerek tasfiyeye girmesi, tasfiye heyetinin oluşturulması, tasfiye memurlarının seçimi ve yetkilerinin belirlenmesi amacıyla 29.06.2026 tarihinde, saat 11:00 da
Işıklar Mah. Minibüs Durağı Çay Ocağı Akçaabat/Trabzon adresinde aşağıdaki gündem
maddelerini görüşmek üzere yapılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.
GÜNDEM
1- Yoklama ve Açılış.
2- Genel Kurul Başkanlık Divanının seçimi.
3- Yönetim Kurulu faaliyet raporu, Denetim Kurulu raporu, Bilanço ve Gelir-Gider cetvelinin okunması, müzakeresi ve onaylanması.
4- Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin ibrası.
5- Kooperatifin feshi ve tasfiyeye girmesinin görüşülmesi ve karara bağlanması.
6- Tasfiye Heyetinin oluşturulmasının görüşülmesi ve karara bağlanması.
7- Tasfiye Heyetinde görev yapacak tasfiye memurlarının seçimi, görev süreleri ve ücretlerinin belirlenmesi.
8- Tasfiye Heyetinin kooperatifi temsil ve ilzam yetkileri ile imza şeklinin belirlenmesi.
9- Tasfiye süresince doğacak zorunlu giderlerin karşılanabilmesi amacıyla ortaklardan alınacak katkı (aidat) payının belirlenmesi.
10- Dilek ve temenniler.
11- Kapanış.
Yönetim Kurulumuz kooperatif merkezinde toplanarak aşağıdaki hususları karara bağlamışlardır:
Kooperatifimizin 2025 yılı hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısının, aynı zamanda kooperatifin faaliyetine son verilerek tasfiyeye girmesi, tasfiye heyetinin oluşturulması, tasfiye memurlarının seçimi ve yetkilerinin belirlenmesi amacıyla 29.06.2026 tarihinde, saat 11:00 da
Işıklar Mah. Minibüs Durağı Çay Ocağı Akçaabat/Trabzon adresinde aşağıdaki gündem
maddelerini görüşmek üzere yapılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.
GÜNDEM
1- Yoklama ve Açılış.
2- Genel Kurul Başkanlık Divanının seçimi.
3- Yönetim Kurulu faaliyet raporu, Denetim Kurulu raporu, Bilanço ve Gelir-Gider cetvelinin okunması, müzakeresi ve onaylanması.
4- Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin ibrası.
5- Kooperatifin feshi ve tasfiyeye girmesinin görüşülmesi ve karara bağlanması.
6- Tasfiye Heyetinin oluşturulmasının görüşülmesi ve karara bağlanması.
7- Tasfiye Heyetinde görev yapacak tasfiye memurlarının seçimi, görev süreleri ve ücretlerinin belirlenmesi.
8- Tasfiye Heyetinin kooperatifi temsil ve ilzam yetkileri ile imza şeklinin belirlenmesi.
9- Tasfiye süresince doğacak zorunlu giderlerin karşılanabilmesi amacıyla ortaklardan alınacak katkı (aidat) payının belirlenmesi.
10- Dilek ve temenniler.
11- Kapanış.