O abidik gubidik işleri ağırlaştırabilirsin, seni işten çıkartırlar, yaptığı iş yavaş gerekçesini sunalar, gerçekten yavaş olup olmadığının tespiti falan gerekir uzun iş alırsın kıdemi.BayramBjk ' Alıntı:Bir işci kendisini iş yerinden nasıl kovdurur kovdursunki kıdem ve ihbar tazminatı felan alsın
Kendim için söyliyorum
Çünkü geleçeğim olmayan bir firmada calısıyorum abudik kubidik iş yaptırıyorlar öğrendiklerini de unutuyorsun
kanunkaide ' Alıntı:O abidik gubidik işleri ağırlaştırabilirsin, seni işten çıkartırlar, yaptığı iş yavaş gerekçesini sunalar, gerçekten yavaş olup olmadığının tespiti falan gerekir uzun iş alırsın kıdemi.BayramBjk ' Alıntı:Bir işci kendisini iş yerinden nasıl kovdurur kovdursunki kıdem ve ihbar tazminatı felan alsın
Kendim için söyliyorum
Çünkü geleçeğim olmayan bir firmada calısıyorum abudik kubidik iş yaptırıyorlar öğrendiklerini de unutuyorsun
İrem35 ' Alıntı:işten çıkış bildirgenizi eğer siz gönderme şansına sahipseniz, 04 kodunu seçip o şekilde gönderin, sonra istediğinizi yapın, işi kendinizde bıraksanız, size ihtarnamede çekseler... sizin çalışma bakanlığına şikayetiniz sonucu hem ihbar hemde kıdem tazminatını ödemek zorunda kalacaktır..
BayramBjk ' Alıntı:Bu şirkete girdiğime bin pişman oldum
Dışardan baktığınız zaman büyük firma ama içine girdiğiniz zaman pişman olucağınız firma
İşden çıkış bildirgemi benim gönderme imkanım yok maalesef firmanında personellerle ilgilenen departmanı var
Varya bir de A.Ş. firması olucak he
Bu gidişle kendim istifa edicem
marbling ' Alıntı:İrem35 ' Alıntı:işten çıkış bildirgenizi eğer siz gönderme şansına sahipseniz, 04 kodunu seçip o şekilde gönderin, sonra istediğinizi yapın, işi kendinizde bıraksanız, size ihtarnamede çekseler... sizin çalışma bakanlığına şikayetiniz sonucu hem ihbar hemde kıdem tazminatını ödemek zorunda kalacaktır..
haklı bir kazanç olmaz ama
denetçi ' Alıntı:Şener Şen kovmiyirem diyorsa bu iş zor kardeş