Ynt: Kredi Kartı Tahsilatı?
Aynen katılıyorum anlatmaya çalıştığımda bu ama Sercan'ın yazdıklarının bir aslı varmı diye de merak ettim. Benim Gelir idaresinden aldığım bilgi yanlışmı o zaman? Dünden beri düşünüyorum ama ben doğru olanı yapmaya devam edeceğim varsın sorsunlar. Açıklamam ve ispatım mümkün.
Tamer Başkan ' Alıntı:Yazmayacağım dedim ama dayanamadım. Elbetteki doğru olan kayıtlarınızda ne varsa onu beyan etmektir. Başım belaya girmesin diyerek yapılmamış bir satışı KDV beyannamesinde yapılmış gibi göstermek ne derece doğrudur.
Siz kayıtlarınıza göre doğru olanı beyan edin onlar neden tutmuyor diye sorsunlar. Sizde nedenini anlatın olay bitsin. Eğer kayıtlarınızda sorun yoksa, soru sorulmasını veya incelenmeyi neden dert ediyorsunuz?
Aynen katılıyorum anlatmaya çalıştığımda bu ama Sercan'ın yazdıklarının bir aslı varmı diye de merak ettim. Benim Gelir idaresinden aldığım bilgi yanlışmı o zaman? Dünden beri düşünüyorum ama ben doğru olanı yapmaya devam edeceğim varsın sorsunlar. Açıklamam ve ispatım mümkün.