Aile fertlerinin ortaklığı ile kurulan limited şirketiyiz.4 yıl önce ortaklardan birisi hisselerini devrederek kendisine şahıs firması kurdu.O dönem ortaklar kurul kararı alınmış (Hisse Devri İle İlgili),karar defteri noterde tasdik ettirilmiş.Ancak ticaret sicile sanırım herhengi bir bildirimde bulunulmamış.(Hiçbir gazetede hisse devri ile ilgili kararın tescili yok)Yeni imza sirküleri çıkartılmamış.(Hisse devri yapan ortak aynı zamanda sirkülerde yetki verilmiş 2 ortaktan biriydi)
Şimdi bir karar almak istiyorum.Muhasebeden karar defterini aldığımda fark ettim bu olayı.Yeni karar da bu ortağında imzası bulunmalımı?Eski hisse devri kararını notere tekrar onaylattırıp ticaret sicile bildirimde bulunabilirmiyim?Hisse devrinden sonra o ortağın imzası olmadan alınan kararlar problem teşkil eder mi?
Şimdi bir karar almak istiyorum.Muhasebeden karar defterini aldığımda fark ettim bu olayı.Yeni karar da bu ortağında imzası bulunmalımı?Eski hisse devri kararını notere tekrar onaylattırıp ticaret sicile bildirimde bulunabilirmiyim?Hisse devrinden sonra o ortağın imzası olmadan alınan kararlar problem teşkil eder mi?