LOGO Yardım

myardimli

Katkı Sunan Üye
selamlar,

Logo Tiger ve Bordro icin danisip, tartisabilecegimiz bir yer var mi forum olur, web sayfasi olur programi yeni aldik daha evvel kullandim ama pek cok sey farkli takildigimda yardim alabilecegim bir yer var ise rica ediyorum, aradim biraz ama duzgun bir yer bulamadim.

tesekkurler.

Ynt: LOGO Yardım

logodestek.gen.tr
logodestek.logosistemuzmani.com

bu iki forum bi aralar çok aktifti. ama şu anda pek bi faaliyet göremiyorum.
tavsiyem hiç bilmiyenler için bunların yararı olmayacaktır.
ama soruların olursa cevaplandırmaya çalışırız.

İlginize çok teşekkür ederim ,Öncelikle hepimize kolay gelsin.

Arkadaşlar sıkıntım şu Logo aldık yeni çok eski bir tarihte dos formatında kullanmıştım güzel programdır fakat köprünün altından çok su akmış...

Şu an bordro programından hesaplatma yaptıramıyorum örneğin.

puantaj ve sicil kartlarını doldurdum bordro almak istiyorum,
raporlardan tahakkuk listesine giriyorum (sanıyorum aylık bordro dokumu buradan alınıyor) fakat bomboş bir sayfa veriyor hesaplama yapmıyor.

açıkçası eğitim çok pahalı bu sebeple almadım muhasebe de çıkan sorunların üstesinden geldim fakat bordro da zorlanıyorum.

iyi çalışmalar.

Personel/sicil kartına girdiğinizde sağ tıklayıp Tabi olduğu - Mesailer - Ek Mesailer vs... seçilimi önce bunların tanımlanması lazım aslında öncelikle bir çok şeyin tanımlanması gerekiyor. Burdan yardım etmek inanın çok zor takıldığınız yer olsa tamam ama, şirket açma, personel tanıtma, kanun ve parametre tanımları korkunç

Logoyu ilk aldığım güne lanet ettim ve değiştirdim

ayrıca rapor filtrelerinin de doğru seçildiğine emin olun.
örneğin tahakkuk listesinde - işe giriş tarihi diye bir seçenek var. bunun ilk tarihi boş ikinci tarihi rapor döneminden sonrası olması lazım.

Bir önemli nokta daha buda olmazsa olmazlardan - Bordro/Tanımlar/Hesap şablonu oluşturmalısınız. Yoksa ücret bordrosu oluşturmaz.

teşekkurler bu sayılanların hepsini yaptım :D
fakat yine de almayı beceremedim kısmet olacak diye inanıyorum akşam yine ofiste uyurum.

programı ne zaman aldınız. bildiğim kadarıyla logo nun 3 aylık ücretsiz telefon desteği var. bunu kullanabilirsiniz.

Bişey daha var bununda olması zorunlu. Dönem bilgilerinde hangi ay tanımlı şuan

baktım simdi calisma tarihi dosyanin altinda 0101 ve 3101 diye denedim yine cevap yok :(

cozucem oyle yada boyle :)

kemal bey aslinda haklisiniz da evet onu kullanayim benim de aklimda

lakin ben bir kac program kullandim inanin sorun az biraz ciddi ise bu cc lardan yardim, cozum alamadim.

sagolun.

myardimli ' Alıntı:
baktım simdi calisma tarihi dosyanin altinda 0101 ve 3101 diye denedim yine cevap yok :(

cozucem oyle yada boyle :)

Yok o değil. Bordro/Kayıtlar/Dönem Bilgilerinde hangi ay seçili o önemli cari ay olmalı

O kisim da 0101-3101 kapandi seklinde yapmistim.

su an 0102 diye gozukuyor.

şimdi 0102 yi iptal ettim sadece 0101 kaldi fakat degisen bir sey yok :)

zil var mi zil :) hic sikip uzmuyorum kendimi daha sgk ya 10 gun var.

degerli yardimlariniz icin tesekkurler.

NİSANLI :)

programi 10. ayda aldigim icin kanuni parametreler 0107 a gore ayarlandigindan 01-06 aylari vermiyormus :)

Parametreleri tamamladıysan,personel sicil kartını oluşturduysan puantaj ürettiysen ve son aşamada bordro > raporlar > tahakkuk raparundan ilgili kriterleri verip yukarıda ekrana alacağım derken, kullanıcı form tasarımı işaretli olacak, ve ordan üç noktayı tıklayıp açılan yerde mause sağ tık yapıp ekle deyip yeni form ekle diyeceksin.eklediğin formu işaretle öndeğer yap istediğin raporu verecektir.Yalnız raporun kolon ayarını yapman lazım.