Merhaba, 22 aydır çalışmakta olduğum şirkette maaşımı elden almaktayım. Şirketin tek çalışanıyım. Tek olduğum için sözlü güvene binaen iki taraf olarak hiçbir sözleşme yapmadık. Maaş gününü sözlü olarak ayın 15'i diye belirledik. Ama hiçbir zaman ayın 15 inde maaş alamadım. Hep elden parça parça aldım. Diğer ayın 15 ine kadar tamamladık. Ne iş veren verdim diye bir kağıt imzalattı ne de ben aldım diye bir kağıt imzaladım.Nede orta da bir maaş pusulası,bordrosu var. Sadece masadaki defterin arkasına para verdiği günler ne kadar verdiğini yazdı. Ama öyle bir gün geldi ki şirket aracının akaryakıt giderlerini iki aydır ben şahsi kredi kartımdan alıyorum ve geçen ayın maaşını 20 gün sonra ancak ben isteyince alabildim. Bu arada iş verenin parası olduğunu ama vermediğini kendi ağzından öğrendim. Bana parça parça vermek alışkanlık olduğu için beyfendi istememi beklemiş. Maaşımı isteyince akaryakıt meselesini gündeme getirmedim ve o da bunu fırsat bilerek hesaplamayıp paranın üzerine yattı. Bu son olay benim canımı çok sıktığı için istifa edeceğim.
Görgü şahitlerinden başka hiç birşey yok. Dini bayramlar hariç tüm resmi tatillerde çalıştım. Agi nedir, sosyal hak nedir hiç bilmedim
Maaşım asgari ücretten yüksek ama sigorta asgariden yatıyor. Ben ne yapabilirim O ne yapabilir. Eminim benim gibi çalışan binlerce işçi vardır. Özellikle KAYSERİ de hat safhadadır
.
Kısa birşey daha sorayım Noterden yapılacak olan istifa ve ihtar elden teslim edilebilir mi? Yoksa posta yolu ile ulaşması zorunlu mu?
Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Görgü şahitlerinden başka hiç birşey yok. Dini bayramlar hariç tüm resmi tatillerde çalıştım. Agi nedir, sosyal hak nedir hiç bilmedim

Kısa birşey daha sorayım Noterden yapılacak olan istifa ve ihtar elden teslim edilebilir mi? Yoksa posta yolu ile ulaşması zorunlu mu?
Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.