U uzunhan Üyelik 9 Tem 2005 Mesajlar 17 21 Eyl 2011 #1 merhaba ismmmo açmış olduğu mali iç denetim uzmanlığı kursu var. bu kursa katılmanın yeni ttk ya da bireysel kariyer açısından faydası neler olabilir. yardımcı olabilir misiniz ? teşekkürler
merhaba ismmmo açmış olduğu mali iç denetim uzmanlığı kursu var. bu kursa katılmanın yeni ttk ya da bireysel kariyer açısından faydası neler olabilir. yardımcı olabilir misiniz ? teşekkürler
ZİNDAN Moderator Forum Yönetimi Üyelik 6 Eyl 2006 Mesajlar 7,317 Konum İstanbul 21 Eyl 2011 #2 Ynt: Mali iç denetim uzmanlığı sertifakası hk.? Resmi bir belge değildir, CV' nize ekleyeceğiniz iyi ve pahalı bir sertifikadan öteye geçemez.
Ynt: Mali iç denetim uzmanlığı sertifakası hk.? Resmi bir belge değildir, CV' nize ekleyeceğiniz iyi ve pahalı bir sertifikadan öteye geçemez.
M merihs12 Katkı Sunan Üye Üyelik 30 Ocak 2008 Mesajlar 840 Konum kocaeli 22 Eyl 2011 #3 Ynt: Mali iç denetim uzmanlığı sertifakası hk.? +1
D deeper_blue Katkı Sunan Üye Üyelik 6 Eyl 2007 Mesajlar 666 Konum İSTANBUL 22 Eyl 2011 #4 Ynt: Mali iç denetim uzmanlığı sertifakası hk.? Aralıkta yapılacak olan SPK sınavına hazırlanmanız daha efektif olacaktır. Zira hazırlık esnasında COSO, BACEL kavramlarınıda girececeksiniz.
Ynt: Mali iç denetim uzmanlığı sertifakası hk.? Aralıkta yapılacak olan SPK sınavına hazırlanmanız daha efektif olacaktır. Zira hazırlık esnasında COSO, BACEL kavramlarınıda girececeksiniz.
P patriakri Üyelik 22 Eyl 2011 Mesajlar 12 22 Eyl 2011 #5 Ynt: Mali iç denetim uzmanlığı sertifakası hk.? Çok iyi çalışıyor!