sayın üstadlar ben bir stajerim ve aileminde ticari bir işletmesi var ve ailem mali müşavirin sorumsuzluğundan kaynaklanan nedenlerden dolayı ceza yemek üzere.mali müşavir hicbir sorumuza net cevap vermıyor cevap vermekten ziyade kacıyor.daha oncede bunun yuzunden ceza yedık.2006 nın defterını bulamıyor.yenı bulmus defter yazılmamıs.belkı ve buyuk ıhtımal yazamayacakta.maliye defteri istiyor malı musavır hala hazır edecekte goturecek.malıyeden ogrendıgım kadarıyla ınceleme nedenlerınden bırı hasılat kdv vergı arasındakı uyusmazlıkmıs. ve daha bır cok sey sayabılırım.
zamanınızı almak ıstemıyorum ama ogrenmek ıstedıgım su.malı musavırın sorumsuzlugu nedenıyle mukellef ceza yerse bunu malı musavıre nası aksettırebılır.asıl ogrenmek ıstedıgımde ben cezamı odeyecegım parasında degılım ama bu malı musavırın sorumsuzlugu canıma tak ettı.bu ınsan bu sekılde bu meslegı yapamamalı.bu meslegın adını kırletenlerden bırı.ben bu ınsanla bu nedenlerden dolayı ugrasmak ıstıyorum.bana bır yol gosterırsenın cok sevınırım. tesekkurler.
zamanınızı almak ıstemıyorum ama ogrenmek ıstedıgım su.malı musavırın sorumsuzlugu nedenıyle mukellef ceza yerse bunu malı musavıre nası aksettırebılır.asıl ogrenmek ıstedıgımde ben cezamı odeyecegım parasında degılım ama bu malı musavırın sorumsuzlugu canıma tak ettı.bu ınsan bu sekılde bu meslegı yapamamalı.bu meslegın adını kırletenlerden bırı.ben bu ınsanla bu nedenlerden dolayı ugrasmak ıstıyorum.bana bır yol gosterırsenın cok sevınırım. tesekkurler.