fonradar

Mali Müşavirlik Patent Yönetim Danışmanlığı (yakında denetim) Şirketine Ortak Arıyorum

turkasia

Tanınmış Üye
Üyelik
27 Eyl 2008
Mesajlar
1,263
Konum
Antalya
Kuracağım mesleki şirkete ortak arıyorum. Bağımsız denetçilik yetkisi almak üzereyim, Mali müşavir, Marka ve Patent Vekiliyim, Yatırım ve Yönetim Danışmanlığı yapıyorum.

Antalya da ikamet eden ve etmeyi düşünebilecek ofis faaliyeti düşünen meslektaşlarım iletişime geçebilirler. Yeni belge almış veya deneyimsiz de olabilir.

Tek koşul sağlıklı anlaşma zemini ve karşılıklı güven. Şirket kuruluş maliyetlerine hiçbir şekilde, dönemsel ofis maliyetlerine ise başlangıç sürecinde düzen oturana kadar katkı da istemiyorum. Mobilya, ofis malzemesi, makina cihaz maliyetine girmeyecek. Ofis tarafımdan tutulacak, kurulacak, donatılacak. Şirket hesapları ortaklık yapısına göre gider ortaklığına da müsait şekilde tutulacak. Kuruluş sonrası yapılanmayı yurt geneline yaymayı düşünüyorum.

İletişim ve ayrıntılı bilgi için [email protected]

Profilim ve hakkımda https://www.linkedin.com/in/sektorel
 
Neden şirket neden ortaklık sorusuna yanıt vereyim, riski azaltmak adına bir süre bağımlı çalışmaya devam etmek istiyorum. O yüzden kuruluş aşamasında imza yetkili değil, sadece şirket ortağı olarak organizasyonda bulunacağım...
 
Üst