Mali Tatil

a.makineci

Moderator
Forum Yönetimi
Merhaba ;

Bugün akşam saatlerinde mali tatil kabul edildi.

İleride değişikliklere uğramasını diliyorum.

Yinede hepimize hayırlı olsun.

Ynt: Mali Tatil

bir ayda zor bitirdiğimiz işleri 7 gün içine sığdırmaya çalışacaz tatil bunun neresinde serbest çalışan meslek mensuplarına soruyorum bir ay içinde hiç boş bi gününüz varmı yok tabiki peki bu bir ay içinde boş geçiremediğiniz bir gününüz yokken bu 30 gün içinde yaptığınız işlemleri nasıl 7 gün içine sığdıracaksınız dikkatinizi çekerim beyanname verilmesi ertesi aya sarkıtılmamış yani biz yine bu arada mükelleften evrek toplayacaz onları işleyecez beyannameleri hazırlayacaz ama vermek için tatilin bitmesini bekliyecez bana komik geldi açıkçası bu tatil sevgilerimle ???

Mali Tatil İşçisi Olan Patronlar içindir. Eeee mamül işçin mali tatili sadece pazar günüdür.

arkadaşlar merhaba .mali tatil geldi çattı 1 hafta sonra başlayacak. benim bi sorum var ssk açısındanda tatil varmı .mali tatilin ihdas edilmesi hakkındaki kanunu okudum öyle bişiye rastlamadım. vergi daireleri tatil fakat ssk değil. tatil boyunca özellikle ihaleli işler alan mükellefleri olan meslek mensupları işçi geriş ve çıkışlarını nasıl yapacak. yetişmiş elemanı olan için problem yok fakat bizim gibi mesleğe yeni başlayıp yanında yetişmiş elemaman çalıştırmayan meslek mensupları asla tatil yapamayacak. tatile gidebileceklere iyi tatiller diliyorum. darısı başımıza iyi çalışmalar.

8 yıldır sürekli çalışıyorum. tatil yapmak şöyle dursun gündüzler yetmiyor geceleri de çalışıyorum.şimdi mali tatil diye yasalaştırdıkları tek şey muhasebecilerin sesini kesmek için uydurulmuş birşey. tatili yasalaştıran milletvekilleri kaç ay tatil yapıyorlar, ceylan derisi koltuklarda uyuyarak çok yorulmuş milletvekilleri yıl boyunca rakamlarla boğuşan bizlere lütfetmişler!!!!

ve malii tatil başladıı.. aranızda gercekten tatile cıkan oldumuu ben henuz sadece MALİ yönunu görüyüroum TATİL kısmını göremıyorum:)

mali tatil yarın başlıyor tatil sadece adı var başka bişey yok 7 gün içerisinde kdv ler stopajlar nasıl yetişecek gece gündüz çalışsak anca o yüzden biz tatil yapmıyoruz hem mükellef tatil mi anlar işi olunca evden bile alıyorlar bizi adı sadece tatil başkada bişey yok ....