Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HEPSİNİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM HAKKIMI KİMSEYE HELEL ETMİYORUM YATIRMIŞ OLDUĞUM SINAV PARALARINI VE DOSYA PARASI ADI ALTINDA ALDIKLARI PARALARI KURUŞUNA KADAR HARAM EDİYORUM.
madem benim notum düştü o zaman 50 ile geçenler neolacak belki onların da 16 ,19 , 37. gibi notlar alacaklardı da yanlışlıkla 50 ile geçirdiler ı o zaman bütün kağıtları okusunlar böyle saçmalık olur mu
Merhaba arkadaşlar Finansal Muhaebe notuma itiraz etmişdim. 44 almışdım değişmemiş ilk defa bir sınavıma itiraz etmişdim. Yazıcıdan döktürdüm çok soğuk bir kağıt hiç tatminkar değil okunup okunmadığı mechul.
Okadar para bayıyoruz barı okunduğuna inandırsalar bizi
Mesela cevap kağıtlarımızı taratıp meıl fealan atsalar çok mu bişey istiyoruz.
Evett adalet yerini bulmuş. 10 vermişlerdi düzeltmişler 15 yapmışlar. Bunlar İnsanlarla resmen dalga geçiyor. Nediyim Allah bunları nasıl biliyosa öyle yapsın. . .
Sonunda okumayı başarmışlar. 16 idi 20 yapmışlar. Anlaşılan 100'lük kağıt versen yine geçemeyeceksin. Bence bunlar sınav kağıtlarını bile okumuyorlar. Ben bu durumdan bunu anlıyorum. Geçmek için ne yapmak lazım bilen var mı?
arkadaşlar bu konuyu ilk ben acmıştım forumda..
hepinizin yazdıklarını okudum.
not durumu benımle aynı olan 5 arkadaş var.
benimde notum 16 dan 20 ye cıkmış.
anlıcanız yıne duz hesap yapmışlar...
herkese kafalarına göre not vermişler.
şimdi asıl soru şu mahkemeye gitmelimiyiz.
ben bircoğunuzun olduğu gibi kağıdımdan eminim.fakat mahkeme surecinin baya uzun surduğu soylenıyor.
sınava girmek mi mahkeme mi kararsızım.
ayrıca yukarda bır arkadasımızın yazısını okudum 35 olan notu 16 olmuş gercekten komedi ya..
buda acıkca gösteriyor ki sınav kağıtlarını kafalarına gore değerlendiriyorlar.
ben buna inanıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun
Arkadaşlar, benim sınav notum 16 idi 19 yapmışlar şaka gibi vallahi bu insanlara yazıklar olsun..idari mahkemeye verelim nasıl yapmalıyız kağıdımızın farklı bir komisyon tarafından tekrar incelenmesi için mahkemeye vereceğimiz yazı nasıl olmalı ve nasıl bir yol izlemeliyiz bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa örnek bilgi versin lütfen..
Birde son hakkı olanlar için ek sınav hakkında bilgisi olan var mı?
10 du 25 olmuş. niye 10 du da niye 25 oldu kıstasınız ne? hala mahkemeye versem mi kararsızım diyen arkadaşlar var. vermeliyiz hem de toplu bir şekilde bunlar istediği gibi hayatlarımızla oynayamamalılar. birileri buna dur demeli kendimize emeğimize saygımız var ise hakkımızı aramalıyız. lütfen bir başlık altında toplanalım organize olalım ve davamızı açalım.
İşte bakın bunlar kendi kendileri ni ele veriyor,50 lik bir kağıda nasıl oluyor da 8 veriliyor gözleri kaç numara acaba yada maliyet muhasebesin den anlıyorlar mı yoksa sınav kağıtları nı hademeler falan mı okumuş, 37 yi 16 ya düşürüyor nasıl okunmuş bu kağıtlar , aaaaa yanlışlıkla size çok bile not vermişiz biz bunun birazını alalım size 16 yeter, eee diğer 50 verdiklerimiz nolacak belki onlar da 50 yi haketmiyordu amannnn napalım artık olan oldu onları tekrar okumayacağız nasıl olsa hakkını yediğimiz stajerlerin hakkını da öbür taraf ta veririz artık böyle deyip unutacaklar mı herşeyi .Nasıl bir kurum dur işlerini hiç ciddiye almıyorlar mı yoksa hiç hesap soran yok mu
Yaptıkları yanlarına kalmamalı hem dava açacağım hem de aralık sınavı na gireceğim hakkımıda hiç bir zaman helal etmeyeceğim.