AYŞEMiN ' Alıntı:Arkadaşlar finansal muhasebe sınavı ile ilgili olarak Zararı ne kadar buldunuz ? Finansal muhasebe ile ilgili soru çözümlerine rastlamadım. Herkes yeteri kadar yaptığını düşünüyor sanırım![]()
akin94k.t.m.l. ' Alıntı:geçersin çok ilginç şeyler yapmadıysan .
akin94k.t.m.l. ' Alıntı:AYŞEMiN ' Alıntı:Arkadaşlar finansal muhasebe sınavı ile ilgili olarak Zararı ne kadar buldunuz ? Finansal muhasebe ile ilgili soru çözümlerine rastlamadım. Herkes yeteri kadar yaptığını düşünüyor sanırım![]()
Muhasebede madde madde puan veriyorlar bildiğim kadarıyla Bilanço 15 Gelir 10 kapanış maddesi 10 puan geir kalan maddelerede 75 puan dağılıyor onun için zararın tutup tutmaması önemli değil geçersin çok ilginç şeyler yapmadıysan .
kafsin ' Alıntı:akin94k.t.m.l. ' Alıntı:AYŞEMiN ' Alıntı:Arkadaşlar finansal muhasebe sınavı ile ilgili olarak Zararı ne kadar buldunuz ? Finansal muhasebe ile ilgili soru çözümlerine rastlamadım. Herkes yeteri kadar yaptığını düşünüyor sanırım![]()
Muhasebede madde madde puan veriyorlar bildiğim kadarıyla Bilanço 15 Gelir 10 kapanış maddesi 10 puan geir kalan maddelerede 75 puan dağılıyor onun için zararın tutup tutmaması önemli değil geçersin çok ilginç şeyler yapmadıysan .
Sınav 100 puan üzerinden değerlenmiyor mu? Bu puanlama 110 yapıyor.
ekakal ' Alıntı:bende 2265 zarar buldum![]()
![]()
inşallah doğrudur
XYXYXY ' Alıntı:üZGÜNÜM AMA 810 YTL KAROLUCAK CEVAP
AYŞEMiN ' Alıntı:
AYŞEMiN ' Alıntı:XYXYXY ' Alıntı:üZGÜNÜM AMA 810 YTL KAROLUCAK CEVAP
Çok Emin konuşuyorsun??? Bu kendinden eminliğin sebebini bilmek isterim doğrusu ?