personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

denetim ve maliyet muhasebesiyle ilgili tahminlerimizi burda mı paylaşalım apalım arkadaşlar zaman az kaldı beni heyecan bastı şimdiden çalışmaya başlayalım tabii tek dersi kalanlara bişey demiyorum siz bence geçtiniz

muhasebebg ' Alıntı:
arkadaşlar izmir odasının kurslarına katılanlar var mı içinizde bu dönem erdal hoca geliyormuş maliyet muhasebesine ...
geçen dönem hafta sonu kurslarına katılmıştım ancak finansal muhasebe ve hukuk haricinde pek bi faydasını görmemiştim...

bu dönem de maliyet muhasebesine katılmay düşünüyorum 28.06.2008 tarihinde maliyet muhasebesi dersleri başlıyormuş tarih değişikliği olabılırmış bilginize... :D

Erdal hoca maliyette gayet iyidir, eğer gireceğin dönem de çok ters sorular gelmezse dersi derste dinleyerek maliyeti verebilirsin.

aslında ben de öyle düşünüyorum ama çok geç başlıyor denetım kursu maalesef
keşke özel dersanelerde kurs olsa ama mecburen yine de gidicem erdal hocaya biliyorum çok iyi konusunda

Ben özel dershane açsam vermekten sakınacağım tek ders denetim olurdu, ters köşe olma ihtimali çok yüksek, sınav konusu çok geniş ve giderek te genişliyor, vergi de çok geniş ama çıkabilecek sorular üç aşağı beş yukarı kestirilebiliyor ama denetim de aynı şeyi söylemek çok güç, hele ki yeni TTK ile ve SPK nın KOBİ lere yönelik kurmaya çalıştığı küçük borsa ile daha da artacağı inancındayım tabi bide BASEL 2 durumu var. Özetleyecek olursak kurs çok ta gerekli değil bence denetim de.

Ayrıca sınav sonuçları ile ilgili İzmir Tesmeri aramanızı tavsiye ederim.

Bende Odanın açtığı kurslara gitmiştim. Benim de en bariz fayda gördüğüm ders "Vergi" idi. Ama son dönem çıkan soruları gördükten sonra kurslarda bir yere kadar diyorum. Bu sınavlarda bilgi kadar şans da önemli.

Sınav sonuçları ile ilgili İzmir Tesmeri arayın diyolar.

Ogün Güneş ' Alıntı:
muhasebebg ' Alıntı:
arkadaşlar izmir odasının kurslarına katılanlar var mı içinizde bu dönem erdal hoca geliyormuş maliyet muhasebesine ...
geçen dönem hafta sonu kurslarına katılmıştım ancak finansal muhasebe ve hukuk haricinde pek bi faydasını görmemiştim...

bu dönem de maliyet muhasebesine katılmay düşünüyorum 28.06.2008 tarihinde maliyet muhasebesi dersleri başlıyormuş tarih değişikliği olabılırmış bilginize... :D

Erdal hoca maliyette gayet iyidir, eğer gireceğin dönem de çok ters sorular gelmezse dersi derste dinleyerek maliyeti verebilirsin.

Ogün Bey Ya Kilitliyorsunuz Ya da Siliyorsunuz Kusura Bakmayın Ama Bu Yaptığınız Yöneticiliğe Uymuyor Bence
Akın Bey Size Kötü Birşey Dememiş Sadece Fikrini Söylemiş
Selamlar

Artık saçmalamaya başladınız yazdığım şeyleri silmek te ne oluyor

Silinecek ne vardı orda

muhasebebg ' Alıntı:

erdal özkol sayesinde maliyetten geçtim yoksa aklım bi türlü almıyodu

sayın yöneticiler üyeliğimi silme talebinde bulunuyorum sizin onayınız gerekiyormuş aynı hızlılığı gösterip silermisiniz lütfen .

Ogün Bey Neden Gizli Girerek Forumu Takip Ediyorsunuz Öğrenebilirmiyiz Acaba ?

ben bundan sonra burdayım.

ya arkadaşlar durun kimse biryere gitmesin.Erin biz denin paylaşımlarını takip ediyoruz.Bir gerginlikti oldu.Gideceksek te hedef gösteren hepbaraber gidelim oraya....

Sayın Moderatör Bir Açıklama Yapacakmısınız Yoksa Hala Sitede Gizli Dolaşmaya Devam mı Edeceksiniz ?
Bir Açıklama Bekliyoruz