personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

temmuz sınava akşam açıklandı 8-9 gibi nete verdiler

zeynepyaroglu ' Alıntı:
...çıktığı gün odalara gönderiolarmış ve ertesi günü de sitede yayınlanıomuş.....
Yani herşey kuralına göre oluyormuş öyle mi? :))

ben demekki 8den önce bakmışım yoktu ertesi sabah gördüm.hımm ozaman ümit hala var bugün için.ama bahsettiğim temmuz değil kasım sınavıydı.

bende tesmer le görüştüm şimdi.sonuçlar henüz yok dedi.nezaman dedim.bilgi veremem dedi.
Bilgilerinize..

kasım sınav sonuçların ben 2 gibi aramıştm haftaya demişlerdi sonra akşam açıklanmıştı.
bu kadar saçma sapan aptal bi sistem yoktur.

ben bağlı bulunduğum odayla görüştüm...sonuçlar odalara kargo ile gidiomuş ;D ;D kargo rizeye gelesiye benim kalp durur...haftaya açıklanıcaksa da ben pazar gününe ölmüş olurum heralde ??? ???

tesmeri aramalardan çıkan sonuç;tesmer bilgi vermemek için ;haftaya olabilir,bilgi yok,bilgi gelmedi,komisyondan bilgi gelmedi,bu dönem aday sayısı fazla idi o yüzden gecikebilir,biz odalara göndeririz ertesi gün nette yayınlanır...gibi geçiştirme amaçlı klişe laflar ediyorlar .
verilen cevaplardan çözümleme yapmak size kalıyor...belliki öğütlenmişler..

ozankeskin ' Alıntı:
kasım sınav sonuçların ben 2 gibi aramıştm haftaya demişlerdi sonra akşam açıklanmıştı.
ozaman tesmeri aramanın hiçbir anlamı yok.

bügün açıklanmaz bence hafta sonunu değerlendirirler.p.tesi oda olmazsa cumaveya 9 haziran

haftaya demeye dilim varmıyor ama..
haftaya

İMREN ' Alıntı:
ozankeskin ' Alıntı:
ozaman tesmeri aramanın hiçbir anlamı yok.
+1
Eğer kursa katıldıysanız kurstaki hocalarınıza sorun, oda da etkin rol oynayın tanıdığınız meslek mensupları ile görüşün, TESMER in şu gün açıklanacak deyip de açıklandığını hatırlamıyorum. Ancak arayanlara elindeki bilgileri bir noktadan sonra paylaşma gereği duyan bir kaç şubesi var onun haricinde bilgiler gizli yayılır sonra telefonla aramalar başlar akabinde nette açıklanır. Ancak listeler odalara telefonla aramadan önce bildirilir. Bu bildirimin kargo yolu ile mi faks la mı telle mi olduğu yönünde tereddütler var , İzmir şubesinden kişi sayısı az ise telefonla öğreniyoruz şeklinde bilgi almıştım.

Bugün yada pazartesi açıklanır bence.Temmuz sınavına çok az kaldı çünkü.

Sadece bu sınavları açıklama durumuna bakılarak bu mesleğe verilen önemi anlarsınız.ÖSS-KPSS gibi sınavların sonuçlarının ne zaman açıklanacağı bellidir.Bu sınavların sonucu diğer sınavın sonucunu da etkilememektedir.Bizde ise sonuçlar ne kadar geç açıklanırsa bir sonraki sınavda başarı oaranı o kadar düşmektedir.Veya benim gibi bir çok arkadaşımız sonuca göre iş değiştirecektir.Ama beklemedeyiz.Elimiz kolumuz bağlanmış durumda.Sınav sonuç tarihi bence bir tarih olarak belirlenmeli o tarihte kesinlikle açıklanmalı.Böylece bu sıkıntılı bekleyiş sona erer.Allah şu cuma saatinde hepiniz için hayırlısını versin.BU MESLEĞİ HAKKIYLA İCRA EDENİN YARDIMCISI OLSUN.

sınav açıklanma sistemi ayrı olarak incelenmesi gereken bir saçmalık. ne kadar gec acıklarlarsa o kadar gec calısılıyor ve dıger sınavda gecme oranı dusuyor. dolayısıyla turmob un kasası artıyor

iasonion ' Alıntı:
beyazzafer ' Alıntı:
iasonion ' Alıntı:
beyazzafer ' Alıntı:
arkadaşlar kesin bir bilgi alabilen arkadaş varmı bu gece kaçta yüklenecek sonuçlar nete

sen demiştin bize pazartesi sabah yüklenecek diye
evet ama o mesajımı tekrar okumanı isteyeceğim. kişisel tahminim olduğunu özellikle vurgulamıştım kardeş

pardon ben öyle hatırlamışım

bendeki bilgi ankara ve afyon smmmo lardan aldığım bilgi

yarın sabah

ama gece de sürpriz olabilir
iasonion ' Alıntı:
dedim ve etresi gün akşam sonuçlar açıklandı

beni burada tenkit eden arkadaşlar arşivlere iyi baksınlar

bu akşama kadar bu iş biter bence

bu arada moderatörümüz ogün güneş sonuçların açıklanacağını 1 gün önceden müjdelemişti

sizden yok mu bi haber ogün bey

iasonion, başkasına ihtiyaç yok ki siz nasıl olsa biliyorsunuz...

Kimsenin sesi çıkmıyor.Nerdesiniz arkadaşlar......

burdayız da ..beklioz işte bi haber....bizim konuşmamızla bişi olucağı yok...o zamanı gelince kendini duyurcak....bişey bilen varsa paylaşsın benim bildiğim bişey yok valla