personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

tesmeri aradım komisyondan çıkmadı diyo hala :-\

Arkadaşlar tesmere inanmıyorum ben >:(

anladğım kadarıyla komisyon üyeleri dışında kimse bilgi sahibi değil.tesmer bizim odayada bilgimiz yok komisyondan çıkınca biz yayınlıyoruz demiş.bu hafta içi belki.olmadı önümüzdeki hafta açıklanır demişler.az önce görüştüm ve bir karar aldım bugün için tesmeri birdaha tıklamıycam ve kendimi işe vereceğim.sonuç şu: sınav açıklansada açılanmsada bir bir A.ş nin muhasebesini yürütüyorum.sonuç ne olursa olsun ben bu işi yapıyorummm..Tesmere hatta kağıtları okuduğu söylenen sm-smmm lere duyrulur..

evet arkadaşım gerçekten haklısın,kendimizi işimize vermeliyiz.ama sanırım ben pek beceremiyorum,kafamdan atamıyorum ...?

resmen stres oldum.. Her sabah rüyalarla uyanıyorum... RÜyalarımda hep kötü sonuçlar almışım hep üzülüyorum... Gerçekten sabahları yaşadığım stres yüzünden midem o kadar hızlı hareket ediyorkii stres mahvetti beni.. İnşallah bugün açıklanır dayanamıyorum artık...

Geçen sınavdada pazartesi sabah odayı aramıştım.Bu hafta açıklanmaz demişlerdi.2 saat sonra arkadaşımı arayıp kazandığını söylediler.O yüzden odadan alınan cevapta net olmuyor.

Arkadaşlar ben ilk kez kasım döneminde girdim. O zaman 71-72.gün açıklanmıştı o yüzden biraz daha sabırla bekleyelim sonuçları.Ben tek dersten girdim,kasımda 6 tane verdim.Yani en az sizler kadar heyecanla sonucu bekliyorum.Sabır sabır.

kasım sınavında 2 ders vermeyi bekliyodum bilemedin 3 ama 5 dersten geçmişim,2 kaldı vergi ve temel hukuk,şimdi onları bekliyorum,onlar da iyi geçmemişti,ama komisyonun iyi niyetine iananıyorum (dilimi ısırayım,hatta ısırdım,hemde öle bi ısırdım ki kanattım)inşallah geçmişimdir geçemediysem temmuza devam,ama az kaldı biran önce açıklanması lazım ki ders çalışalım,öle değilmi sevgili komisyonumuz(tatlı dilin açamayacağı kapı ,yok :)

Bende ilk girdiğim sınavda böle düşünüyordum.Ya bukadar kalitesiz olamaz diyordum.İnsanlar çalışmıyor.Sonra suçu sisteme atıyor diyordum.Ama kasım sınavına girdikten sonra düşüncelerim değişti. insan neler yaptığını biliyor sınavda nihayetinde ve gelen sonuca inanamadım.Ve sınavlar açıklandıktan sonra göreceğim bu sitede yazan arkadaşlarımın kızgınlığını.İnşallah o zamanda bukadar anlayışlı olursunuz.....

arkadaşlar hiç mi kimsenin tanıdığı yok ya. hep varsayımlar üzerine konuşmaktan sıkıldım. bilsekki kesinlikle bugün açıklanmayacak işimize yoğunlaşırız. Belirsizlik işkence gibi dayanamıyorum artık

ARKADAŞLAR İNŞALLAH BUĞÜN VEYA YARIN KESİN AÇIKLANIR SONUÇLAR. İÇİMDE Bİ HİS VAR BUĞÜN VEYA YARINA KESİN GİBİ..ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN HERKESE

Günaydın arkadaşlar.

Bence beklemeyin. Bu kadar erken açıklanmaz. Daha 60 gün yeni bitti. İstatistiklere bakın bi 62.gün açıklanmış mı hiç?

sevcan ' Alıntı:
arkadaşlar hiç mi kimsenin tanıdığı yok ya. hep varsayımlar üzerine konuşmaktan sıkıldım. bilsekki kesinlikle bugün açıklanmayacak işimize yoğunlaşırız. Belirsizlik işkence gibi dayanamıyorum artık

arkadaşlar hafta sonu açıklanabilir..
önümüzdeki haftadan bahsediliyor bilginiz olsu
cumaya kadar kesin açıklnamaz
bence işimize bakalım

arkadaşlar az önce ismmmo çalışanlarından bi tanıdıkla görüştüm telefonda , çarşamba perşembe gibi netleşir dedi . anlıyacağınız bu gün ve yarın beklemezsek iyi olacak.

tabi bu yüzde yüz doğru bir bilgi değil ! ama bi %80 dersek yanılmayız.

Tesmeri aradım şimdi. Gelmedi komisyondan diyo. Gelir gelmez nete veriyoruz dedi adam. Çok sakin bi ses tonuyla:)

ne yani daha 2 veya 3 gün mü bekleyecez.çok kötü.şu belirsizlik..

geçen sınav akşam açıklanmıştı.beklicezz....