personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ya gerçekten gorgulu ben yazdıklarının tümünü okudum.Neden sinirlendi böyle herkes birden.Ben yazdıkların da bişey göremedim herkes gibi duyguları paylaşmışssın sende.bencede olayı saldırı haline getirmeyelim bakın güzel güzel şurda vakit geçiriyor stresimizi paylaşıyoruz

bence sınav sonucunu bekleme abartısı ne zaman sonlanırsa o zaman açıklanacak..

anlaşılan bu günde gitti arkadaşlar

neyse arkadaşlar iyi akşamlar forumdaki seviye inşallah eve gidince düzelir tekrar sağduyulu ve mümkünse saygılı olmaya gayret etmenizi temenni ediyorum

Arkadaşlar kişisel mesaj yazmayalım lütfen. Konuyu neden uzattınız anlayamadım doğrusu üstelik size karşı yazılmış bir yazı da değildi. Arkadaşımız zaten yazdığının yanlış olduğunu da kbul ediyor. Yani uzatacak bir konu yok.

gülümse sen hangi derslerden girdin martta

komisyon eski rekorunu egalemi edecek acaba

az kaldı 10 mesaj sonra 3 yıldız

serengeti ' Alıntı:
komisyon eski rekorunu egalemi edecek acaba

Umuyorum öyle bir niyetleri yoktur. Yoksa insanlar zaten depresyon sınırında mazallah öyle bir şey olursa bir nesil meslekdaşımızı kaybederiz.

İMREN ' Alıntı:
gülümse sen hangi derslerden girdin martta

Fin.Muhasebe ve Hukuk hariç hepsinden girdim. Denetim ve analiz iyiydi. Maliyet meslek ve vergi kötüydü:(

Maliyetten katıldım sadece. 3 bilinmeyenli çıkmaz dedi Levent hoca o soruda saçmaladım biraz.

gülümse1907 ' Alıntı:
Maliyetten katıldım sadece. 3 bilinmeyenli çıkmaz dedi Levent hoca o soruda saçmaladım biraz.
maliyetten katıl diyecektim.bizimkide çıkmaz demişti ama çıkarsada afallamayın şu yöntemle gideceksiniz deyip kaba taslak gösretmişti.bana çok faydası oldu oda kursunun maliyette.inşallah geçmişizdir.tek iyi geçen dersimdi zaten.ama beklediğiniz dersten kalıyorsunuz beklemediğinizden geçiyorsunuz gibi bişeyler yazmıştı arkadaşlar daha önce o yüzden tereddüt ediyorum hepsi için.

İMREN ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
maliyetten katıl diyecektim.bizimkide çıkmaz demişti ama çıkarsada afallamayın şu yöntemle gideceksiniz deyip kaba taslak gösretmişti.bana çok faydası oldu oda kursunun maliyette.inşallah geçmişizdir.tek iyi geçen dersimdi zaten.ama beklediğiniz dersten kalıyorsunuz beklemediğinizden geçiyorsunuz gibi bişeyler yazmıştı arkadaşlar daha önce o yüzden tereddüt ediyorum hepsi için.

Bizim hoca zor yetiştirdi zaten 3 bilinmeyenlerle ilgili en ufak bişey sölemedi. Bana da çok faydası oldu. Diğer konuların hepsini yapabiliyordum hatta sınavdan önce inşallah matematiksel dağıtıım çıkar diye dua ettim nerden bilebilirdim 3 bilinmeyenli çıkacağını. Evet çok güzel geçen dersten kötü alabiliyoruz mesela geçen sınavda benim meslekten yapamadığım soru yoktu cepte diyordum resmen 70-85 arası not beklerken 35 geldi şok oldum. Analizde güzeldi. Ama bu sınav meslek çok kötü geçti analiz iyiydi. Bakalım hayırlısı yaa. Tekrar maliyet çalışmak zoruma gidiyor diğerleri neysede

amacım ortamı germek değil.. havayı değiştirmek..

bırakın sonucu, ne zaman açıklşanacağınıda saglığınızdan olmayın.. bizim ücretmizi tesmer ödemeyor.

saat 18:00 olunca.. forumdaki hız bıçak gibi kesiliyo.. Türküm Doğruyum Çalşkanım... :)