personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bugün açıklanır diye ümit ediyoruz.....tüm dualarımız bu doğrultuda....

ben adanalıyım. arayayım hemen...

abi forum bu sabah
formunda
adanalı arkadaş hadi bi arayı ver abicim

arkadaşlar sizi üzmek istemiyorum ama gelen haberde haftaya salı veya çarşamba demişler...

günaydın arkadaşlar..
aramalar sabah erkenden olmuyomu..
daha aranan yokmu..

bende boş durmayım dedim TESMERİ aradım komisyondan gelmedi diyorlar nasıl komisyonmuş arkadaş.... tüketti beni

ogün bey sizde bi izmir smmmm yi arasanız, deffo kardeşe inanmak istemiyorum,,, olmaz artık

kazanırsam eğer yaşadığım şu iki haftayı hiç unutmayacağım.. geçen hafta perşembe günü stresten hasta oldum hastaneye zor yetiştim... midem sürekli bulandı.. sonra anladım ki hiç birşey saglıktan önemli değil.. Gerçekten dışarıda güneş var ama siz yatağınızdan kalkamıyorsunuz herkes dışarıda yürüyor koşuyor geziyor sahillere gidiyor ama siz bu güneşte üşüyorsunuz binbir çeşit yiyecekler var ama herşeyden mideniz bulanıyor.. Allah bir daha göstermesin... o yüzden önce can sonra canan... bugün kısmetse açıklanır ve ümidimiz kırılmaz inşallah

İzmir öğleden sonra arayın dedi. Kendi sınavımı bu kadar merak etmemiştim inanın.

arkadaşlar bu haftayı beklemyin boşunada stres yapmayın. haftaya en erken salı en geç çarşamba.. gelen haber bu...

Nasip olurda geçersem eşimi, etrafımdakileri tembihledim. Önümüzdeki bir sene için şu kelimelerin kullanımı yasak : Komisyon, sınav, sonuç, gelmedi, gelmiyor, gelmeyecek, telefonla arama ... (liste uzatılabilir)

Ogün Güneş ' Alıntı:
İzmir öğleden sonra arayın dedi. Kendi sınavımı bu kadar merak etmemiştim inanın.

izmir niye öğleden sonra dediki
habermi bekliomuş

Arkadaşlar sabır taşı olsaydı şimdiye kadar çatlamıştı,sınava 40 gün kaldı allah 3-4 dersi kalanlara sabır versin ne zaman oturup çalışcaklar çok merak ediyorum >:(

ne kadar doğrudur bilemem ama burada yazılanlara göre dün izmiri aradım yarın dediler bu sabah adanayı aradım salı veya çarşamba dediler çarşambaya kadar nasıl dayanalım