personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar şimdi ist.tesmerle görüştüm bir beyefendiye aktardılar telefonu bu beyde hiç utanmadan bu hafta kesinlikle yok haftaya da belki açıklanır dedi ya. bunlar dalga mı geçiyor bizimle

sevcan ' Alıntı:
arkadaşlar şimdi ist.tesmerle görüştüm bir beyefendiye aktardılar telefonu bu beyde hiç utanmadan bu hafta kesinlikle yok haftaya da belki açıklanır dedi ya. bunlar dalga mı geçiyor bizimle

bence bize SÜRPRİİİİZZZZ yapacaklar...

aralarında tartışma çıkmış komisyondakilerin.biri demiş bu kağıdı ben okucam, diğeri hayır ben.her sınav kağıdını 7 parçaya bölmüşler, hepsi kendine düşen payı okumuş, sonra birleştirmişler, puanları toplamışlar, sonra yapıştırdıkları kağıtları yeniden 7 ye bölüp, bu sefer herkese farklı parçaları vermişler, hani farklı bi gözle kontrol olsun die,son olarak da bi de hep birlikte oturup okumak için kağıtları birleştirmişler.bu yüzden geç açıklanıomuş

KAPDAN ' Alıntı:
aralarında tartışma çıkmış komisyondakilerin.biri demiş bu kağıdı ben okucam, diğeri hayır ben.her sınav kağıdını 7 parçaya bölmüşler, hepsi kendine düşen payı okumuş, sonra birleştirmişler, puanları toplamışlar, sonra yapıştırdıkları kağıtları yeniden 7 ye bölüp, bu sefer herkese farklı parçaları vermişler, hani farklı bi gözle kontrol olsun die,son olarak da bi de hep birlikte oturup okumak için kağıtları birleştirmişler.bu yüzden geç açıklanıomuş

:))) güzel

kapdan sen bir dahisin,hay aklınla bin yaşa ,,,hiç aklımıza gelmemişti....

Antepden bi arkadaşım aramış 444 60 60'ı. Ne deseler beğenirsiniz?

Haftaya perşembe cuma demişler:))

napalım ark.lar beni de bozdular sonunda ya:):) psikolojik desteğe ihtiyacamız olucak sanırım, uzun bi süre hem de:) bu arada tşkler olumlu yorumlar için

KAPDAN ' Alıntı:
Hımm.. demek ondan açıklanamıyor,
ama bu yöntemle sonuç hiçbir zaman çıkmazki ;D ;D ;D

izcan ' Alıntı:
KAPDAN ' Alıntı:
Hımm.. demek ondan açıklanamıyor,
ama bu yöntemle sonuç hiçbir zaman çıkmazki ;D ;D ;D

Evet zaten çıkmıcak ki sonuçlar boşa bekliyoz. Direk temmuz sınavına alcaklar hepimizi:)

merhabalar.uzun süredir alomaliye forumlarını takip ediyorum yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum.yetkili bir kişiyle bugun sinavlarla ilgili bir görüşme yaptım.sınav sonuclari haftaya açiklanacagini soledi ve gun olarakda tam gun veremiyorlar en geç cuma olabilecegini soledi.beklemekten baska yapacak bir seyimiz yok bende sizler gibi sinav sonucu beklemekten iş yapamiyorum.Allah herkese sabir versin..

ya artık 30 haziran a göre mi gün saysak enazından 30 haziran başvurunun son günü

bariss ' Alıntı:
merhabalar.uzun süredir alomaliye forumlarını takip ediyorum yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum.yetkili bir kişiyle bugun sinavlarla ilgili bir görüşme yaptım.sınav sonuclari haftaya açiklanacagini soledi ve gun olarakda tam gun veremiyorlar en geç cuma olabilecegini soledi.beklemekten baska yapacak bir seyimiz yok bende sizler gibi sinav sonucu beklemekten iş yapamiyorum.Allah herkese sabir versin..

Yeni üye. Dikkatli olun:)

ewt haziranın ikinci haftası ama hangi gün olur belli değil de .. çarşamba başlarlar artık

yeni üyelere cüzzamlı muamelesi yapmayın bence

en mantıklısı bu bence

sınavların açıklanmasına en fazla 24 gün kaldı arkadaşlar merak etmeyin

yo çıkıo, bütün parçalar dağıtılıo sırayla herkese.bazan parçalar karıştığı için, hani 100 beklerken 30 la kalan oluo.işte nedeni bu yani.sonra tartışmalı sorulara yer veriolar ki, bu tarz kağıt birleştirme hatalarını elimine edebilsinler.ama kağıtları yapıştırırken hassas olduklarına eminim.eve götürüolar, çocuklarına veya torunlarına veriolar, yapboz gibi işte ya

şuan kahkalarla gülüyorum
baba millet delirmiş durumda
ama stres atmak için çok iyi

daha iyi ye suç ehliyetimiz yok