personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

maliyet sinavindan temmuzda sinava gireceklere f.orhan basik -idil kaya-serhat yanik üçlüsünün kitabini tavsiye ederim.agir bir kitap ama guzel vede komisyon uyesi olabilir sorular ortusuyor

bariss ' Alıntı:
maliyet sinavindan temmuzda sinava gireceklere f.orhan basik -idil kaya-serhat yanik üçlüsünün kitabini tavsiye ederim.agir bir kitap ama guzel vede komisyon uyesi olabilir sorular ortusuyor

Orhan basık komisyon üyesi evt.

bir sinavla ilgili kagitlari okumasi 15 gunu gecmiyor sadece bizim kagitlarimizi okumuyorlarki

yaktın beni komisyon hele 5 te 4 gelmesin anayasa mahkemesine şikayet edecem :) nasılsa mahkeme her şeyi iptal ediyor bunu da eder belki :)

bu ise hayatimi koydum ama bir tek maliyeti cozemedim her dersim 70-80-90 maliyetten 50 ye duaciyim.sinav kagitlarinda 2 hakkina kadar fazla onemsenmiyor cok kisi bos kagit veriyor bazi sorulari cozmuyor.ondan okumasi uzun degil

bariss ' Alıntı:
bu ise hayatimi koydum ama bir tek maliyeti cozemedim her dersim 70-80-90 maliyetten 50 ye duaciyim.sinav kagitlarinda 2 hakkina kadar fazla onemsenmiyor cok kisi bos kagit veriyor bazi sorulari cozmuyor.ondan okumasi uzun degil

90 olan dersin fin.muhasebemi hukuk mu

Arkadaşlar bence tesmer i herkes arayıp sorsun,
sonra bir daha, bir daha,

bizim tesmeri tıklayışımız gibi,

onlar bize unutamayacağımız günler yaşatıyor, bizde onlara unutamayacakları günler yaşatalım ne dersiniz ?

BARAN ' Alıntı:
yaktın beni komisyon hele 5 te 4 gelmesin anayasa mahkemesine şikayet edecem :) nasılsa mahkeme her şeyi iptal ediyor bunu da eder belki :)
Ona hiç şüphem yok.onu da iptal eder seni de iptal eder alışmış iptal etmeye :)
sen 5 te 5 için uğraş onu bile yaparlar ;D

finasal 80-finasal tablolar 70-muhasebe denetimi 90-vergi-80-hukuk-90-meslek hukuku 75
bide maliyetim 50 olsa en serefli notum ilan edecem

Sınav Dönemi ve Tarihi
Finansal Muhasebe
Fin. Tab.ve Analizi
Maliyet Muhasebesi
Muhasebe Denetimi
Vergi Mevz.ve Uyg.
Hukuk
Meslek Hukuku
Herhangi bir döneme ait sınav sonuç kaydınız bulunamadı.

Şuan bugün için umutların tükendiği andır bence arkadaşlar.

ercan beyazitli taniyan varmi.gülümse1907 :)

BU NE BE KARDESIM butun derslerden sov yapmıssın...bu notların belgeye yazılmadıgını bılılyorsun değilmi?

sinava yonelik hazirlanmiyorum sinav donemlerinde kendime ders secip sadece onlara yogunlasiyorum vede kendimi o konuda gelistirmis oluyorum.ondan yuksek birde sansim komisyonlarin degismemis olmasiydi.simid girsem zor alirim.

Barış bence de komisyon kesin değişti. Vergi hukuku hep kolay sorular çıkıyordu. Ama bu dönem saçmalıktı.

Hangi dersin komisyonu değişmemiş derseniz bir tek maliyet değişmemiş diyebilirim.

Meslek huku
denetim (buda değişmemiş olabilir)
Analiz (kağıdı görür görmez anladım değiştiğini)
Vergi (Tabloyu görünce anladım)

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

dogru bilgi ondan alinabilir su anda tesmerde tanidik varsa cepten arasin sekreterlerini gecmek zor 3 sekreteri var. sinavdan once 4 işlemi bilen gecer demisdi hemen anlamistim smm tablosu sorusu gecegini