personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

t.c. yi belki alenen burada yazmazsın belki ama senin için güvenilir gördüğün bir arkadaşa özelden atabilirsin Aslı Böylece hepimizi rahatlatmış olursun

benimkinde eski sonuçlarım çıkıoo 57. dönem dediğimde

geçen sınavıda bu saatte açıkladılar o yüzden yoksa dayım falan yok benim kardeş:) birilerinden tüyo almadım yani.

bence bu bir gelişmedir benim ilk olduğu için bişey çıkmıyor

yawww arkadaşlar gün içinde kimse aramamış....bu bir ....bir ikincisi tesmer bangır bangır bağırdııııı haftaya hafta içi .....pazartesi bile olmayabilir dediler ........bu iki...........ve son olarak da mesai saatinde kimse aranmadan bu sınav sitede yayınlanmazzz bu üçççççççç.......boşa bakılmasın gözlerimize sinirlerimize ve sağlığımıza yazıkkk ...bu da dört .....canı sıkılan gelio burda üye olup kazandım diooooo ....yaw okadar kolay mı bizde eğlencesine cvp verdik ona ;D ;D adamlar şahibe katarmı olayaaaaaaa okadar basit bir kurum mu bu ??? sanmammmm çok çok açıklanacağı günü söylerler sonuçlar alenen açıklanmadan tamamdır smmmmsin demezler imkanı ve olanağı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

eee daha öncesinde 57. dönem endiğinde bişi çıkmıomuyduuuuuu

zeynep burası türkiye herşey imkan dahilinde komisyon üyesiyle beraber kendi kağıdını bile okuyabilirsin tabi bu benim şahsi fikrim yanılıyor olabilirim

zeynep arkadaşın söyledeiklerine bende inanamak istiyorum ama malesef arkadaşın dediği gibi burası türkiye.

Zeynep ard arda gönderdiğin iki mesaj da bu ne çelişki kafan baya karışmış senin ;)

ehehhhh ;D ;D ;D nasılda her yerden umut bekler oldukkk....arkidaşlar oraya 58. dönem yazdım yine çıkıo sonuçlarım ...enson kasım dönemi olduğu için ne yazarsan yaz 56. dönem üzerine en son 56. dönemde ki puanlar geliooooooooo üzgünüm bu da gelişme diiillllll

bence eve gidecekler gitsin bu bekleme olayı sürer

zeynepyaroglu ' Alıntı:
ehehhhh ;D ;D ;D nasılda her yerden umut bekler oldukkk....arkidaşlar oraya 58. dönem yazdım yine çıkıo sonuçlarım ...enson kasım dönemi olduğu için ne yazarsan yaz 56. dönem üzerine en son 56. dönemde ki puanlar geliooooooooo üzgünüm bu da gelişme diiillllll

Anlatamadım sanırım.

Daha önce hiçbişey çıkmıyordu.

Neyse bekliyoruz bakalım

zeynepyaroglu ' Alıntı:

ama arkadaşlar denemişler daha önce bir şey çıkmıyormuş

tatlı söz yılanı deliğinden çıkartırrrr.....önce beni tatmin etmesini istedimmmmmm o yüzden inanıyorum dedim...ama baktım ki canı sıkılan bi arkadaşşşşşş bize hareket katıp eğlence arıyorrr.....yaw tamam bizim de pskolojimiz bozuk ama kişiliğimiz booozuk değil...burda herkesi oyalayıppp hak altına giremeyizzzzz.....kendi adıma diyorummmmmm...........

ya bu kişi öncekilerle aynı bence çünkü basit üyelik açmak millete makara lazım

benim hala bişey çıkmıyro arkadaşlar ya kayıtlı bir sonuç bulunamadı diyor...

gülümseee canımmmm benimmmm ben de öyle olmasına inanmak istiyorum fakatttttttttttt tesmerin cvbı belli....ve gün içerisinde kimse aranmadıııııııı...aransaydı muhakkak yayınlanırdı sitedeeee

keske tabi tersi olsa öğrense biz tanıdığı olmayan yada yanlış yerde tanıdığı olanlar bir müddet sonra öğrenir