personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar kasım sınavında maliyet sınavına girenler, soruları ne kadar doğru yaptıklarını ve aldıkları notları yazabilirler mi? ben ve benim gibi not verme sistemi hakkında fikir sahibi olmak isteyenlere çok faydalı olacağını düşünüyorum. O kadar kötü bir psikoloji ki adamların neye göre değerlendirme yaptığını bilememek..

tamam ben de öyle yaptım ve 100 bekliyorum zaten öyle yazıyordu sitede

elifkaptan ' Alıntı:

Sabah farklı rakamlar vardı hatta buraya yazmıştım hoca yanlış yapmış kasım gibi bu sınavdada ama değiştirmiş şimdi

Tebrik ederim inşallah 100 alırsın

elifkaptan ' Alıntı:

sn elifkaptan..siteyi belirtebilrimisiniz..hangi sitede yazıyor..

YETER-lilik ' Alıntı:
arkadaşlar kasım sınavında maliyet sınavına girenler, soruları ne kadar doğru yaptıklarını ve aldıkları notları yazabilirler mi? ben ve benim gibi not verme sistemi hakkında fikir sahibi olmak isteyenlere çok faydalı olacağını düşünüyorum. O kadar kötü bir psikoloji ki adamların neye göre değerlendirme yaptığını bilememek..

yapalımda daha çok kafanız karışacak. Kağıtları okuyan ya bir kaç kişi yada ruh haline göre değişen çoklu karakter bölünmesi yaşayan tek kişidir bu zat kanımca. ben kasım döneminde maliyet vergi ve denetimden beklediğime yakın puan aldım fazla olurdu belki ama bunu bekliyordum hele hele maliyette tahmin ettiğim gibi 56 aldım. 1. sorum tamdı 2 soru eşdeğer ürün sayısına kadar doğruydu gerisi yanlış hesap maddelerini ise yanlışa göre bile yapamamıştım yetiştirememiştim sanırım ilkinden 50 ikincisinden 5-6 en fazla dedim ve 56 tam geldi.
Ama 3 arkadaşım sıfır aldı bu nasıl oldu inan onu bilemiyorum arkadaşa dedim ki acaba tc no veya kimlik bilgilerinmi yanlıştı ki kağıdı hiç okumadan sıfırı bastılar itiraz et dedim ama etmedi 3 de itiraz etmedi. Sıfır nasıl verilir onun izahatını hala kendim yapabilmiş değilim insanf yani kimbilir o sınava nerden ve zorluklarla geldi sırf sınava girmesinin hatrına 5 ver 10 ver ama yok bunu anlayamıyorum.

Bende kasımda geçtim maliyet sınavından. İlk sorum tamamen doğruydu, ikincisi içinde birşeyler yapmıştım ama yanlıştı. 50 bekliyordum , 55 aldım. İlk sorunuz doğruysa hiç merak etmeyin 50 alırsınız.

benim sonuçlar hariç herşey doğru arkadaşım 2 soruda da. çok basit hatalar yüzünden 2 sonucu da yanlış bulmuşum. umudum gittikçe tükeniyor zaten. kısmet değilmiş :-\

Arkadaşlar sonuçlara hangi siteden bakıyorsunuz

;D ;D ;D ;D

yasaya göre 2 ay içinde der ama boşver sen onu burda yasalar işlemez yaklaşık 70 gün sonra yeterince inlediğinize kanaat getirirseler+lutfederseler+keyifleri gelince tesmer in sayfasından öğrenirsiniz.

arkadaşlar site ismi verebilir miyim bilmiyorum kurallara uygunmu ? akın sabah ki cevaplarla şimdi cevaplar arasında fark yok sadece hoca formülde 0,012 ile 0,02 toplamını 0,032 yerine aceleden 0,014 almıştı uyarıdan sonra düzeltti.böyle komiserlik yaparak kimseyi yanlış yönlendirmeyelim.

ayrıca kasım sınavında kimin yanlış yaptığı sanırım bu finansal sınavındaki yanlışlardan sonra netlik kazanmıştır.kasımda iki farklı çözüme rağmen geçen arkadaşlarımızın varlığını unutmayalım.

ARKADAŞLAR BU EFSANE HOCANIN SİTE ADRESİ NEDİR ACABA

elifkaptan ' Alıntı:
ayrıca kasım sınavında kimin yanlış yaptığı sanırım bu finansal sınavındaki yanlışlardan sonra netlik kazanmıştır.kasımda iki farklı çözüme rağmen geçen arkadaşlarımızın varlığını unutmayalım.

o sınava girdinizmi bilmiyorum o yazışmalar da yoktunuz bunu biliyorum fakat tespitiniz yanlış maliyetten sadece teorik kapasiteye göre olan soruyu çözüpte tek bir tek bu soruyla geçen biri yok diğer soru yardımıyla geçen var ama. Ayrıca komisyona çekilen soru mailine göre gelen cevapta sorunun normal kapasiteye göre çözülmesinin doğru olduğunu belirten cevap geldi yazışmalarda gelen maili bulabilirsiniz gelen cevap 2 sinide doğru kabul ediyoruz şeklinde değildi.

elifkaptan ' Alıntı:

Bir şey söylemek istemiyorum artık kasım sınavında neler yaşadığımızı burda yazdık herkes biliyor kimseyide yönlendirmeye çalıştığım yok.Burda okuduğuna göre millet hocadan ders almaktan vazmı geçecek

Eğer hoca efsane ise aceleden yanlış yapma imkanı yok.

Sınava girmiş olsaydı yani hoca yanlış yapmış olacaktı

elifkaptan ' Alıntı:

Ayrıca iki farklı çözüme göre yapıp geçen kimse yok ya safhayı sonuna kadar yapmıştır.başka da bir mantığı yok ben yazdım kasımda ne yaptığımı hocanın dediğine göre benim geçmiş olmam lazımdı çünkü hocanın dağıttığı cevaplarla tamamen aynı benim cevaplarım. Hem normale hemde teoriğe göre yapanlarda kaldı .

tk78 ' Alıntı:
ARKADAŞLAR BU EFSANE HOCANIN SİTE ADRESİ NEDİR ACABA

forumda site vermek reklama girer ama yine de ben de merak ediyoruz özelime siteyi yazarsanız sevinirim

elifkaptan ' Alıntı:
arkadaşlar site ismi verebilir miyim bilmiyorum kurallara uygunmu ? akın sabah ki cevaplarla şimdi cevaplar arasında fark yok sadece hoca formülde 0,012 ile 0,02 toplamını 0,032 yerine aceleden 0,014 almıştı uyarıdan sonra düzeltti.böyle komiserlik yaparak kimseyi yanlış yönlendirmeyelim.

mesajlarınızı kontrol edermisiniz

akin94k.t.m.l. ' Alıntı:
elifkaptan ' Alıntı:

Ayrıca iki farklı çözüme göre yapıp geçen kimse yok ya safhayı sonuna kadar yapmıştır.başka da bir mantığı yok ben yazdım kasımda ne yaptığımı hocanın dediğine göre benim geçmiş olmam lazımdı çünkü hocanın dağıttığı cevaplarla tamamen aynı benim cevaplarım. Hem normale hemde teoriğe göre yapanlarda kaldı .

evet soruya normal kapasiteye göre şu teorik kapasiteye göre budur diyenlerin normale göre çözümünü dahi kabul etmeyen ve puan vermeyen bu sistem .Sadece teoriğe de not verseydi akın pazar günü bu sınava girmemişti.

cevaplara hangi siteden bakılıyor lütfen benimde özelime mesaj atar mısınız?

valla birileri kendi üzerinde tüm sınava girenlerin örneklemini teşkil eden tek kişilik anket yapıp sonuçlarıylada mutlu oluyor, ben size isteyenlerede ayrıca isim isim benim bildiğim kişilerin listesini yapsam en az 10 kişilik bi liste yaparım kasım sınavındaki duruma ilişkin akının sınavdan kalması = tek çözüm geçerli önermesi biber acı hayat ta acı o halde hayat biberdir kadar komik kaçıyo. ayrıca hoca bu soruları dün başında yaklaşık bi 2 yüz kişi varken çözdü ve hemen siteye koydu. arkadaşlar analizde bazı arkadaşlar izmirde ilave iptallar oldu gibi bi laf etti doğru mu acaba puanlamayı merak ediyorum doğrusu. veri olsa çok kolay bi saınavdı umarım kuşa dönmez.