Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

iyi akşamlar... iyiki doğdun.. nice güzel yaşlara... :)

Bu hafta ençok online üye sayısı Temmuz 2007 geçerbence..Hergün artıyor sayı...
Biraz daha D...zede toplarsam yeter değil mi karapara?

ii akşamlar arkadaşlar.inanın ben çok şaşırdım bu sınavlara.hiçbir gerekçe yoktu bu kadar gecikmesi için.ne bir bayram ne bir uzun tatil.herşey 60 günde açıklanması için gayet uygundu.diğer sınavların hepsi vaktinden hatta öncesinde açıklandı.sizce nedir gerekçe.tabi olumlu düşünmek istiorum, olumlu bi gerekçe???

KAPDAN ' Alıntı:
ii akşamlar arkadaşlar.inanın ben çok şaşırdım bu sınavlara.hiçbir gerekçe yoktu bu kadar gecikmesi için.ne bir bayram ne bir uzun tatil.herşey 60 günde açıklanması için gayet uygundu.diğer sınavların hepsi vaktinden hatta öncesinde açıklandı.sizce nedir gerekçe.tabi olumlu düşünmek istiorum, olumlu bi gerekçe???

Ankarada sınava girenler hatırlayacaktır.maliyet -vergi ve de sanırım mali tablolar analizinde Ankara SBF de yar kalmamıştı.Ankara Üniv.Hukuk Fak. de girmişti bi çok arkadaş bu 3 dersten aşırı yığılmadan dolayı.geç açıklanmanın tek mantıklı gerekçesi bu aşırı yığılma olabilir.ek olarak,Mali Tablolar Analizinde yanlış sorulan sınav sorusu ve neye karar verileceği tartışmaları da uzamaya sebeb olmuş olabilir.

deniro ' Alıntı:
KAPDAN ' Alıntı:

Ankarada sınava girenler hatırlayacaktır.maliyet -vergi ve de sanırım mali tablolar analizinde Ankara SBF de yar kalmamıştı.Ankara Üniv.Hukuk Fak. de girmişti bi çok arkadaş bu 3 dersten aşırı yığılmadan dolayı.geç açıklanmanın tek mantıklı gerekçesi bu aşırı yığılma olabilir.ek olarak,Mali Tablolar Analizinde yanlış sorulan sınav sorusu ve neye karar verileceği tartışmaları da uzamaya sebeb olmuş olabilir.

Mantıklı. En azından bu sebeple olmasını tercih ederim. Aksi takdirde geriye ihmal kalıyor ki, affedilecek bir şey değil.

icinar ' Alıntı:
Bu hafta ençok online üye sayısı Temmuz 2007 geçerbence..Hergün artıyor sayı...
Biraz daha D...zede toplarsam yeter değil mi karapara?

oooo geçmek ne kelime icinar kardeşim ;D

bencede mantıklı ama mantıksız olan bizim hiçe sayılmamız. gerektiğinde tv lerde konuk olup dertlerini dile getiren, Cumhurbaşkanı'na açık mektup yazan, mitigleri sitelerinde ayrı bannerlarda gösteren kurumlarımız bizim sınavlarımızda tam bir sessizliğe bürünüyor. tatmin edici hiç bir cevap yada açıklama yok.. bizi üzen de bu gecikme değil.

deniro ' Alıntı:
KAPDAN ' Alıntı:

İstanbul'da pek farklı değildi.Vergi ve maliyet'de listeler çarşaf gibi aşırı yoğunluk vardı...Ben sürenin bukadar uzamasında maliyet'deki puanlamanın da etkisi var diye düşünüyorum analiz dışında..Yoksa 40/60 puanlamada geçecek insan sayısı çok fazla olmayacaktır....
Bu dönemde önceki gibi uzun tatillerde olmadı....Bize söylenmesi gereken sadece açıklanacağı belirli bir tarih verilmesi..Bukadar gecikme sonunda umarım iyi sonuçlar alırız

Ülkemizde hatalara hep bi gerekçe var.. bu beni üzüyor...

İnsanın elinde en az olan ve en hoyratça harcadığı şey zaman.. her türlü teknoloji internet dahil zaman müsrifliğini gidermek için.. ama nedense biz bunları daha çok boşa zaman geçirmek için kullanıyoruz yada kullandırılıyoruz.

kaçırmış olduğum 407 sayfaya ragmen henüz komisyona olan inancım değişmedi diğer sınavla birleştirip ikisini beraber açıklayacaklar tesmerde kendini lav edecek her halde sınavın bu kadar geç açıklanmasının sebepleri sorulmuş
1- kanun değişikliği sebebiyle sm olmanın yolu kapatıldığı için sm sınavlarının kağıtlarının değişiklikten önce okunmasını sağlamak
2- ymm sınavlarını açıklayarak bürokrasiden tepki almamak bilindiği üzere ymm sınavına katılanlar genellikle maliyede ssk da yıllarca dirsek çürütüp bürokrasi koltuğunun emektarları
3- 1996 yılında danıştayın yanlış sorulan sınav sorusu ilgilinin lehine okunur şeklinde aldığı bir karar nedeniyle mali analizdeki hata
4- olağan koşullarda kalem kağıt ve hesap makinesi ile 60 dakikada çözülmesi pek mümkün olmayan bir matematiksel dağıtım sorusunun varlığı ve nasıl bir değerlendirme yapılacağı
5- bu en önemli sebep bence bu komisyon üyelerinin tamamı ehli keyif soyundan gelen türkiye nin en güzide insanları oldukları için şimdi adamcağızların işi gücü yok oturup günlerce sınav kagıdı mı okusunlar
yukarıdaki beş sebep tamamen şahsi tahminim olup sonuçların karpuz kabuğu denize düşmeden açıklamayacakları ortada saygılarımla

YENİUYE ' Alıntı:
kaçırmış olduğum 407 sayfaya ragmen henüz komisyona olan inancım değişmedi diğer sınavla birleştirip ikisini beraber açıklayacaklar tesmerde kendini lav edecek her halde sınavın bu kadar geç açıklanmasının sebepleri sorulmuş
1- kanun değişikliği sebebiyle sm olmanın yolu kapatıldığı için sm sınavlarının kağıtlarının değişiklikten önce okunmasını sağlamak
2- ymm sınavlarını açıklayarak bürokrasiden tepki almamak bilindiği üzere ymm sınavına katılanlar genellikle maliyede ssk da yıllarca dirsek çürütüp bürokrasi koltuğunun emektarları
3- 1996 yılında danıştayın yanlış sorulan sınav sorusu ilgilinin lehine okunur şeklinde aldığı bir karar nedeniyle mali analizdeki hata
4- olağan koşullarda kalem kağıt ve hesap makinesi ile 60 dakikada çözülmesi pek mümkün olmayan bir matematiksel dağıtım sorusunun varlığı ve nasıl bir değerlendirme yapılacağı
5- bu en önemli sebep bence bu komisyon üyelerinin tamamı ehli keyif soyundan gelen türkiye nin en güzide insanları oldukları için şimdi adamcağızların işi gücü yok oturup günlerce sınav kagıdı mı okusunlar
yukarıdaki beş sebep tamamen şahsi tahminim olup sonuçların karpuz kabuğu denize düşmeden açıklamayacakları ortada saygılarımla

özgür ülkemin özgür düşüncelerine saygılıyım...

İnşallah Hiç klamamıştır ama Nasip, hakkımızda hayırlısı