Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

blackmoney ' Alıntı:
seyyah100 ' Alıntı:
sami ' Alıntı:
bu nasıliş ya birisi yalan söylüyor

yalan söyleyen birisi varsa o da tesmer

ben ne konuştuysam aynen yazdım. farklı farklı kişiler farklı açıklamalar yapmış olabilir. ben yarın sabah internetten açıklanacağına ve bugünde aranacağımıza inanıyorum. ayrıca bu sınavda arnmadan direkt internete de verilebilir. hiç belli olmaz gibi geliyor bana...

İnşallah

demekki iş cidden çığrından çıkmış ki blackmoney bile bu saatte burda.valla kimsenin dayanacak durumu kalmadı ;D

seyyah 100 dediğin doğru.bende bi bayanla konuştum.tesmer perşembe ya da cuma dermiş istanbul odasına.telefonla arayıp aramayacaklarını da sordum.şuan odada kimse yokmuş komisyon üyesi falan.hepsi kongre nedeniyle şehir dışındalarmış.telefon oloyı olmaya bilirmiş.o kadarını bilemiyolarmış.

şuan elinizde sonuçlar var mı dedim hayır olsa vallahi arayan herkese söyleyeceğim sınav sonucunu dedi :)

stajerler arasında acayıp bi fısıltı var diyo telefonun diğer ucundaki bayan.bende 73 gün kolay değil dedim.haklısınız diyo.forum u takip ediyomusunuz dedim ara ara bakıyomuş,460 olmak üzereyiz dedim inanamadı.

evet ilk sorudan sonra telefon yüzüme kapanır sandım ama bıkmadan her sorumu cevapladı.

anlayamadığım ne biliyormusunuz tesmerin çelişkili cevaplar vermesi ya >:( >:( >:( >:( >:( >:(

bende şimdi aradım ankara tesmeri komisyondan gelince hemen nete vereceklerini ve daha henüz bir bilginin gelmediğini söyledi nezaman gelecek sizce sorusuna cevap - hafta sonuna kadar bekliyoruz yani yuvarlak cevaplar :o :o

arkadaşlar şimdi tesmeri aradım bir beyle konuştum yarın internetten açıklayacağız dediler

noldu yaw herkes kazanıp gittimi forumdan
aloooooooooooooooooooooooooooo

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yahu kesin açıklancak işte yarın. aranan olursa yazsın kayıtlı olduğu odasını sölesin.sonra herkes kendi odasından bilgiyi. şu oda aramış kazananları der oda başkanı alır tesmerden kazanların listesini. belgeyi alanlar böylelikle bugun haberdar olur.

ama yok yarın veya cuma günü artık kesin açıklanıp nete verilecek ama bugün değil...

evet bugün değil boşuna beklemesin kimse.

bencede bugün değil ama benim artık yarındanda umudum yok :-[

Aramalar olmadan nete verileceğini sanmıyorum perşembe günü antalyadan dönüyorlarmış ismmo yönetimi yani yarın sabah gelirlerse ararlar akşama doğruda açıklanır.

içimden geçiyor ama söylemek istemiyorum ama belkide sırf bu kongre var ismmmo yönetimi antalyadan dönsün arasınlar diye sonuçlar açıklanmıyor.belki çoktan hazır.

Ama inşallah böyle değildir.yoksa çok sinirlenecem.

bugun nete verilmez ama kazananları odalar arar bence

balance ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:
seyyah100 ' Alıntı:
sami ' Alıntı:
bu nasıliş ya birisi yalan söylüyor

yalan söyleyen birisi varsa o da tesmer

ben ne konuştuysam aynen yazdım. farklı farklı kişiler farklı açıklamalar yapmış olabilir. ben yarın sabah internetten açıklanacağına ve bugünde aranacağımıza inanıyorum. ayrıca bu sınavda arnmadan direkt internete de verilebilir. hiç belli olmaz gibi geliyor bana...

İnşallah

demekki iş cidden çığrından çıkmış ki blackmoney bile bu saatte burda.valla kimsenin dayanacak durumu kalmadı ;D

;D

arkadaşlar bencede bu önümüzdeki iki gün içinde açıklanacağı kesin bence yarın aramalar başlar diyorum

yetmiş küsür gün bekledik yeni bir rekor kırdık 1,2 gün mü bekleyemeyeceğiz.
artık olumlu sonuç olmasını temenni etmekten başka yapabilecek birşey kalmadı