Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

merihs12 ' Alıntı:
Diyelim ki sınav sonuçları açıklandı,kazananlar bundan sonra da mesleki sorunların üstüne sonuna kadar birlik olup gideceklerine dair söz verebilirler mi?eğer birbirimize söz verirzsek geleceğe dönük umutlarımı arttıracaksınız arkadaşlar....
Özellikle abi/abla vergiyi çok çıkarmışsın biraz azaltsan diyen uyanık müşterilere karşı vatanın menfaatlerini koruma bilinciyle hareket edelim müşterinin kötü niyetlisini seçmiyelim aç kalalım ama taviz vermeyelim ben söz veriyorum kendi adıma......

efe kardeş sen belgeyi alma zaten aç kaldın

Öncelik stajyer arkadaşlara ,öncelik onların neler yaşıyorlar neler(sınavlar,açıklanmalar,yatan paralar,bazı yerlerde açılmayan kurslar,taa Ankaralara gitmeler,psikolajik bozukluklar)Önce Gençler ,ben eğer ben bir gün bu belgeyi alırsam önce bunlar için nefesimi tüketeceğim

dede 66 ' Alıntı:

72000 sm geliyodu biraz gecikti onlarda gelsin iyi kötü çıkacak ortaya .... İşte o zaman iyilerin kıymeti anlaşılacak diyorum

en iyi muhasebeci en az para alan en az vergi çıkaran muhasebecidir.
Türkiye de bu genelde böyle

efeılgaz ' Alıntı:
dede 66 ' Alıntı:

72000 sm geliyodu biraz gecikti onlarda gelsin iyi kötü çıkacak ortaya .... İşte o zaman iyilerin kıymeti anlaşılacak diyorum
Bu arada iyileri tenzih ederim 4 sene bir sm ile çalıştım leasıng nedir bilmiyordu çok ciddiyim

Sanırım aramalar olmadan nete vercekler. Saat 16:00 oldu haber yok.

vermesler.yarın ararlar

Bence cuma aramalar olacak ve cuma gecesi nete verecekler arkadaşlar. Odalarda hiçbir kıpırtı yok şu anda... :(

gülümse1907 ' Alıntı:
Sanırım aramalar olmadan nete vercekler. Saat 16:00 oldu haber yok.
Bu gün bi arkadaşım da odayı aradı burda da yazıldı aynı kişi cevaplıyo telefonları heralde odada kimse yokmuş yetkili şehir dışındalarmış bence de aramıycaklar doğrudan nete verilicek....

odaları geçin onlar zaten dünyadan bi haber

yarın sabah netten öğrenirsiniz dediler 9 gibi arasalar 11 de nete verirler.bugun arama olmassa yarın kesin açıklancak dediler tesmerden

Bir patron firmasına yeni bir muhasebeci alacakmış.Görüşmeyi bizzate kendisi yapmak istemiş.İlk aday girmiş patron sormuş 2 kere 2 kaç eder muhasebeci doğal olarak 4 demiş patron elemiş adayı çıkaren sormuş diğer adaylar ne oldu diye aday anlatmış olanı 2.daya girmiş aynı soru aday bu kez hazırlıklı cevap 5 demiş sonuç malum ret.3.aday girmiş patron sormuş 2 kere 2 kaç eder 3.muhasebeci adayının cevabı siz kaç olmasını istersiniz ve işbaşı

ozankeskin ' Alıntı:
vermesler.yarın ararlar

İnşallah Ozan. Aramalar sabah başlarsa yarın akşama kadar anca nete verirler. Yani bu durumda öğrenmemiz için daha 24 saattten fazla var:(

aramasınlar nete versinler 00.01 de

ozankeskin ' Alıntı:
yarın sabah netten öğrenirsiniz dediler 9 gibi arasalar 11 de nete verirler.bugun arama olmassa yarın kesin açıklancak dediler tesmerden

"YARIN SABAH NETTEN ÖĞRENİRSİNİZ" i tesmer mi söyledi hocam?

Akşam açıklandığı olmuşmuydu arkadaşlar

ozankeskin ' Alıntı:

kim diyo bunları yaaa
ben bugün 3 defa aradım kimse böyle bişey demedi...

Bir şehir efsanesi de benden ....7 de7 verenleri Yahya Bey!in şahsı arayıp tebrik edermiş doğru mudur?????İşte o zaman saygılarımızı sunup bu sıkıntılarımızı anlatma fırsatı bulurduk ama benim öyle bi şansım yok :)

evet kesin dedi yarın sabahtan netten öğreniceksiniz dedi