Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bu odalara gönderilen kargo hangi şirketten geliyor bilen varmı gidip sorucam bizim odaya herhangibir kargo gelmismi ?

ilk sınava girişimizde bu kadar bekliceksek,ben daha sonralarını
düşünemiyorum bile..

istanbul odası şimdi arkadaşımı geçtiniz diye aradı..soyadı c harfiyle başlıyor..

beni kimse aramadı:(

(aylin) ' Alıntı:
Biz aranmıyoruz sanırım. Gerçi benim ilk girişimdi 7/7 hayal etmiyorum ama..

b.esir odası kalanıda geçenide arıyor ama biraz geç oluyor maalesef.ben geçen sınav sonucunu odadan önce öğrendim.aradım odayı açıklanmış diye bize sonuçlar gelmedi bizde netten bakıyoruz dediler.

sevcan ' Alıntı:
arkadaşlar kazandımmmmmmm

Arkadaşlar iyi güzel hayırlı olsun Allah yolunuzu da bahtınızı da açık etsin. Ama her seferinde söyletmeyin Hangi oda kaç ders ne zaman nasıl öğrendin sadece kazandım yazıp bırakmayın buradaki arkadaşların merak ettiği konu hakkında da bilgi verin lütfen

Ankara'da aramalar devam ediyor mu? Bilen varmı acaba?

Ben dün aradım kendimi suçlu hissettim o yüzden arıyamıyorum,korkuyorum,sen arasana kocaeliyi kardeş :-\

Öncelikle kazanan bütün arkadaşları tebrik ederim.
Benim 2.girişimdi. Maliyet, vergi ve denetim kalmıştı. Hiç umudum yok, belki denetimi verebilirim. Ama yine de bir an önce sonuçları görmek istiyorum. Bizim oda zaten bizden bile sonra haberdar oluyo, onların araması gibi bi beklentim de yok.
Çok sıkıldım artık beklemekten.....offfffffffffffffffffffffffffffffff

sevcan tebrikler arkadasım..hayırlısı olsun..analızden de gecmıssın darısı benım basıma...

İMREN ' Alıntı:
(aylin) ' Alıntı:
Biz aranmıyoruz sanırım. Gerçi benim ilk girişimdi 7/7 hayal etmiyorum ama..

b.esir odası kalanıda geçenide arıyor ama biraz geç oluyor maalesef.ben geçen sınav sonucunu odadan önce öğrendim.aradım odayı açıklanmış diye bize sonuçlar gelmedi bizde netten bakıyoruz dediler.
Bana da aynı anda öğeniyoruz dediler aradığımda. Bekliycez mecburen..

sonkale ' Alıntı:
sevcan ' Alıntı:

Arkadaşlar iyi güzel hayırlı olsun Allah yolunuzu da bahtınızı da açık etsin. Ama her seferinde söyletmeyin Hangi oda kaç ders ne zaman nasıl öğrendin sadece kazandım yazıp bırakmayın buradaki arkadaşların merak ettiği konu hakkında da bilgi verin lütfen

yücel beyi aradım sağolsun o söyledi

sevcan ' Alıntı:
sonkale ' Alıntı:
sevcan ' Alıntı:

yücel beyi aradım sağolsun o söyledi

aradın değilmi sonunda boşuna bekledin bak.:) hadi bakalımm tebriklerrrr

balıkesiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. var mı bi haber falan? 2 dersimö var maliyet ve denetim çatlıcam yaw..

arkadaşlar yücel beyin tlf söyleyinde biz de arıyalım baya merak ettim iki dersim var aranmadım çıldıracağım

sevcan ben sana solemistim kazanacagini gozunden anlarım .benden korkulur:) pasta kestin mi:)