internetten şimdi arif kocamanın temel hukuk bilgisi kitabını şipariş ettim.sen kaç hakkında kazandın.star ' Alıntı:mustafayörük ' Alıntı:star.benkütahya odasına kayıtlıyım bizim oda alan yokdiye kitap getirmiyormuş.yani işimiz kötü.sen kazandın herhalde tebrik ederim
öylemi bende üniversiteyi kütahyada okumuştumevet ben kazandım, teşekkür ederim darısı başına.Bendeki kitap arkadaşındı benim olsaydı kargo yapardım sana.İnternetten sipariş verebilirsin ama.adresine gönderiyorlar bildiğim kadarıyla
janset16 ' Alıntı:vergiden geçen arkadaşlar
notlarınız varsa yollayabilirmisiniz
tek dersim kaldı
kanun kitaplarından çalışamıyorum
lütfen![]()
gülümse1907 ' Alıntı:janset16 ' Alıntı:vergiden geçen arkadaşlar
tek dersim kaldı
lütfen![]()
Bende vergi notları var ama şimdiden söyleyim çok özet olabilir. Yinede sen bilirsin. Yollayım mı?
valla çok sevinirim
çok özet olsun daha iyi![]()
tek dersim kaldı
lütfen![]()
Bende vergi notları var ama şimdiden söyleyim çok özet olabilir. Yinede sen bilirsin. Yollayım mı?
valla çok sevinirim
tek dersim kaldı
lütfen![]()
valla çok sevinirim
HKN ' Alıntı:gulumse su anda 8 kısıden talep var nedense bayanlar ders calısma konusunda daha hassas galıba msn adreslerini vermısler secimi sen yapmak ıster mısın 3 kisi sececeksin..benım ogrencılerımin sınavın acıklanmasını beklemelerınede gerek yok emınler son derece
![]()