Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

75 günde sınav sorularını okuyan itirazı kaç günde okurda cevap verir acaba şuana kadar notu artan biri varmı tek ders denetim kaldı çünkü

star ' Alıntı:
mustafayörük ' Alıntı:
star.benkütahya odasına kayıtlıyım bizim oda alan yokdiye kitap getirmiyormuş.yani işimiz kötü.sen kazandın herhalde tebrik ederim

öylemi bende üniversiteyi kütahyada okumuştum:) evet ben kazandım, teşekkür ederim darısı başına.Bendeki kitap arkadaşındı benim olsaydı kargo yapardım sana.İnternetten sipariş verebilirsin ama.adresine gönderiyorlar bildiğim kadarıyla
internetten şimdi arif kocamanın temel hukuk bilgisi kitabını şipariş ettim.sen kaç hakkında kazandın.

arkadaşlar merhaba

bildiğiniz ;denetim (özellikle denetim) ve maliyet muhasebesi dersleri ile ilgili yararlı olabilecek kaynak var mı?

şimidden teşekkürler.

vergiden geçen arkadaşlar
notlarınız varsa yollayabilirmisiniz
tek dersim kaldı
kanun kitaplarından çalışamıyorum
lütfen :)

janset16 ' Alıntı:
tek dersim kaldı

Bende vergi notları var ama şimdiden söyleyim çok özet olabilir. Yinede sen bilirsin. Yollayım mı?

gülümse1907 ' Alıntı:
janset16 ' Alıntı:
tek dersim kaldı

Bende vergi notları var ama şimdiden söyleyim çok özet olabilir. Yinede sen bilirsin. Yollayım mı?

valla çok sevinirim
çok özet olsun daha iyi :)

ozgezer35 bira mii yaa arkadasım calisiyoruz sımdı nerden aklımıza getirdin:)aksam bende geliyorum dolaba koy bıkactane:)

gülümse kanatların cıkacak cok yardımsever gordum seni.:)arkadaslar gülümse not veriyorsa ben vaktımden kısıtlayip birebir yardımcı olabilirim ogrencı sayısı sınırlıdır..bakalım hangımızın yardımıyla daha fazla not alacaklar..

sevcan yaa torende buluscaz da ben senı nerden tanıyacam.

gülümse1907 ' Alıntı:
janset16 ' Alıntı:
tek dersim kaldı

valla çok sevinirim

gülümse1907 ' Alıntı:
janset16 ' Alıntı:
tek dersim kaldı

valla çok sevinirim

Arkadaşlar darısı başınıza.. dün aranmayınca umutsuzluğa kapıldım ama bugün sonuçlardan sonra çok sevindim. Allah sizde böyle bi mutluluk nasip etsin.. şimdi ilk işim forumda daha önce yazdıklarımı uygulamak..

denetim diyorum var mı diyorum not önereceğiniz kitap diyorum. :'(

Arkadaşlar darısı başınıza.. dün aranmayınca umutsuzluğa kapıldım ama bugün sonuçlardan sonra çok sevindim. Allah sizde böyle bi mutluluk nasip etsin.. şimdi ilk işim forumda daha önce yazdıklarımı uygulamak..

Denetim 1-2 denetim 1-2 kalkıyor hadi çabuk olun:))

Hkn'a ithafen:))

Arkadaşlar özele maillerinizi atın. Notları mail atıyorum.

denetim ders notları verebilirim.. ben o notlarla 75 aldım arkadaşlar.. ama geçmiş sınav sorularına kesin bakın...

gülümsenin denetim notları gerçekten çok iyi şimdi bir göz attımda denetim den kalanlara tavsiye

gulumse su anda 8 kısıden talep var nedense bayanlar ders calısma konusunda daha hassas galıba msn adreslerini vermısler secimi sen yapmak ıster mısın 3 kisi sececeksin..:) benım ogrencılerımin sınavın acıklanmasını beklemelerınede gerek yok emınler son derece:)

HKN ' Alıntı:
gulumse su anda 8 kısıden talep var nedense bayanlar ders calısma konusunda daha hassas galıba msn adreslerini vermısler secimi sen yapmak ıster mısın 3 kisi sececeksin..:) benım ogrencılerımin sınavın acıklanmasını beklemelerınede gerek yok emınler son derece:)

:)))) Hkn uğraşma benle yaa.