Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar ilk girişimdi ve bütün dersleri 70,63 ortalamayla verdim sadece geçmiş sorulara çalıştımmm.bide maliyetten cdleri tekrarladım.kısacası kimse kafasında büyütmesin diyorummmm.kazananları tebrik ederim tekrar gireceklere başarılar.Allah yardımcınız olsun

abi tek dersim kaldı maliyetten kaynak
neyi tavsiye dersiniz.

Sonuçlarda açıklandı ama alışkanlık değişmedi .Hemen foruma ..Kimse yok galiba..
Karapara etüd odası açmıştın ya orayada notları ekleyelim bu hafta sonu belgeyi alsakda projemiz yarım kalmasın arkamızdan ağlar ;D

Bugün icinar arkadaşım yavuz abimizle birlikte dersanemize gittik, tabi eşim ve oğlum... inanın büyük gurur.. Ercan hocamızın bizi kursiyerlere tanıtması çok güzel bi duygu...

icinar ' Alıntı:
Sonuçlarda açıklandı ama alışkanlık değişmedi .Hemen foruma ..Kimse yok galiba..
Karapara etüd odası açmıştın ya orayada notları ekleyelim bu hafta sonu belgeyi alsakda projemiz yarım kalmasın arkamızdan ağlar ;D

arkadaşım gelir vergisi ni ekledim bi kaç maddesini sende bi kaç madde ekle..

herkes nerde arkadaşlar.. icinar nersein arkadaşım?

Evet biraz ekleme yaptım..Ama notları toparlayıp eklemek lazım.Biraz vakit alır ..H.sonu ekleriz.İnşallah herkesin işine yarar..

evet.. vergiyi bu hafta bitirelim maliyete geçeriz

Ben kaçıyorum icinar arkadaşım ve diper arkadaşlar.. hayırlı akşamalr hayırlı geceler ve yarınlar..

günaydın arkadaşlar.balance arkadaşım sanada günaydın. yurdakul çaldağ ın kitabını istemiştim senden.ama maliyetten geçen bi arkadaşım bugun kargo yapacak.iyi çalışmalar.maliyetten geçen arkadaşlardan kaynak ve çalışma sistemi ile ilgili görüş alırsam sevinirim.tek ders maliyet var çünkü.herkese ii çalışmalar.

Günaydınlar,,

3 yılın vergi sınav soruları ,sm den smmm ye geçiş dahil,paylaşım sitesinden indirebilirsiniz