personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Linde ' Alıntı:
Arkadaşlar ;

Ben ilk kez 24-25 Kasım 2007 'de sınava girdim. 2 Yıllık sürenin sonunu nasıl hesaplayacağım. Birde kanunda 2 yıl içerisinde 4 sınava daha girebilirler diyor.Bu dört sınavdan kastı her ders için ayrı ayrı değil mi ?Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İlk sınavın sonucunun açıklandığı tarihten itibaren 2 Yıl içinde 4 sınava girebilirsiniz. Kasım sınavının sonucu 4 Şubatta açıklandı diye biliyorum. Buda 4 Şubat 2010 tarihine kadar yapılacak 4 sınava daha girebilirsiniz demektir. Bu konuda bilirkişi veya yetkili değilim. Sadece bildiğimi paylaşıyorum. Doğruluğunu kontrol edersiniz. Her Ders için 4 hakkınız var. Yani 2 Yılda 6 sınav var bu 6 sınavda istediğin derslerden 4 kez girebilirsiniz. Bir defada veya bölerek.

ERKAN1974 ' Alıntı:
Linde ' Alıntı:
Arkadaşlar ;

Ben ilk kez 24-25 Kasım 2007 'de sınava girdim. 2 Yıllık sürenin sonunu nasıl hesaplayacağım. Birde kanunda 2 yıl içerisinde 4 sınava daha girebilirler diyor.Bu dört sınavdan kastı her ders için ayrı ayrı değil mi ?Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İlk sınavın sonucunun açıklandığı tarihten itibaren 2 Yıl içinde 4 sınava girebilirsiniz. Kasım sınavının sonucu 4 Şubatta açıklandı diye biliyorum. Buda 4 Şubat 2010 tarihine kadar yapılacak 4 sınava daha girebilirsiniz demektir. Bu konuda bilirkişi veya yetkili değilim. Sadece bildiğimi paylaşıyorum. Doğruluğunu kontrol edersiniz. Her Ders için 4 hakkınız var. Yani 2 Yılda 6 sınav var bu 6 sınavda istediğin derslerden 4 kez girebilirsiniz. Bir defada veya bölerek.

Çok teşekkür ederim. Sınavları 2'şer 2 şer vermeye çalışıyorumda bir hata yapmamayım dedim. Tesmere de mail attım sanırım ordanda bir cevap gelir.

tufanari ' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba Benden 2 dönem önce giren arkadaşım 2 dersten itiraz etti. (Vergi+Maliyet)
Arkadaşım Vegiden 75 kesin not beklersen 35 vermişler. itiraz sonucunda ise 20 puanın toplama yapılırken atlandığını öne sürmüşler. 55 ile düzeltildi ve kaldığı dersten geçti. Maliyet ise 100 beklerken 60 almış ve itiraz sonucuda 60 yine olmuş.
BUNLAR TOPLARKEN KAĞITLARDA TOPLAMA HATASI YADA ATLANMA OLABİLİYOR.
İTİRAZ EDİN MUHAKKAK.

bu yazılanların doğru olmadığına kalıbımı basarım. Ayrıca bu arkadaşımızın daha önce yazdıklarının da. Arkadaşlar benden nacizane tavsiye, lütfen yanlış yönlendirmelerle kafanızı boşu boşuna karıştırmayın.

toplamada hata bir ilk ,
60 alıp itiraz etmek maliyetten, hadi canım,

iyiymiş ne denilebilirki ,

eee kiminin duası, kimininde 60 alıp itirazı demişler.. 60 alıp itiraz etmek diğer arkdaşaladında söyleidği gibi megololman olayı gerektirir.. 100 olsa ne 59,5 dan 60 olsa ne aynı değilmi ikiside?

yazık ya ciddennn ....bu topluluğu nasıl kullanabileceklerini hesaplıolarrrr....biz burda cen çekişiyoruzzz bizim üzerimizden planlar kuruyorlar...neyse ya o bu şu ....sonuçta biz bu belgeyi alacağız arkadaşlar ama bugün ama yarın...yawaş yawaş eksiliyor derslerimiz...mart sınavından hepsinden geçemesek de en kötü ihtimal 2 dersimiz yada tek dersimiz kalıcak...zaten temmuz sınavına da bişey kalmadı oturur bir ay daha ders çalışırız çoğu yeri ezber biliyoruz zaten biraz daha kasar kısmet nezamansa o zaman belgemizi alırız ya...... gönlüm isterki bunca emek eden bizler bu foruma ne yazılmış en son ne söylenmiş die merak edip bakan bizler bir gün bu forumu evet arkadaşlar bugün beni aradılar ve kazanmışım diye sevincini paylaşmak için açsın bu formu ...... hepinizin güzel haberlerini bekliyorum .....( ama öncelikle kendimin:):) )......Allah sabırlar versin hepimize son 9 gün .....tik tak hayat devam ediyor....

Bence durumu bukadar önemsemenize gerek yok.Daha neler ile karşılaşacaksın hele biraz daha tansiyon yükselsin.Hazırlıklı olmanız açısından kasım döneminde yazılanları okumanızı tavsiye ederim ;D

arkadaşlar hayatımız sınav oldu yıllardır :)

zaten ruhsatı alırsak bi t-sort yaptırıcam. üstüne ruhsat resmi.. altınada bilmem kaç yıl, bilmem kaç sınav, bilmem kaç YTL karşılığıdır yazıcam.. :)

bu espiriyi tuttum ....kullanıcam :) patentini verirmisin? :):)

blackmoney ' Alıntı:
zaten ruhsatı alırsak bi t-sort yaptırıcam. üstüne ruhsat resmi.. altınada bilmem kaç yıl, bilmem kaç sınav, bilmem kaç YTL karşılığıdır yazıcam.. :)

doğru, yaptırmak lazım, bunu ben de düşüneyim ;) :)

blackmoney ' Alıntı:

;D ;D

arkadaşlar patente ihtiyaç yok.. hep beraber anlaşıp biyerde yaptırırız.. hep beraber dolaşırız ki etkili olsun. ;D

Son günlerin yaklaştığı belli oluyor.....

blackmoney ' Alıntı:
arkadaşlar patente ihtiyaç yok.. hep beraber anlaşıp biyerde yaptırırız.. hep beraber dolaşırız ki etkili olsun. ;D

:D

slm arkadaşlar
yeni üye oldum.sizlere katılmak istedim.
martta ilk kez girdim ve çok zordu şok oldum.
bukadar zor beklemiyordum.
:'(