personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar kasım 2007 nin rekorunu kıracakmısınız merak ediyorum sayfa 250 lileri geçmişti.Ama sanırım bu sefer sizi üzmeyecekler bu cuma açıklanır diye tahmin ediyorum.Çünkü kasımdan sonra soru şekillerinden ürküp derslerden hakkı olanlardan girmeyen sistemi gözleme tercihinde olan bir sürü kişide var sanırım buda sayıyı azaltmış ve çabuk açıklanmasına vesile olur diye tahmin ediyorum.

72.günde açıklanırsa rekor kırarız da inşallah böyle bishi olmaz.açıklasalarda ezbere başlasam bari..

KİMLERİ ARIYORLAR

Odalar sadece tek sınavda 7/7 yapanları mı arıyor yoksa birkaç sınavda bu işi başarabilenleri de arıyor mu?Bilgi verirseniz sevinirim.

kazanıpta aranmayanlar var derken.. bu istisnai bi durum..

hepimiz için hayırlısı olsun. Allah bu sınav yükümüzü hahifletsin hatta yoketsin.büyük ihtimalle bu hafta açıklanır. o önemli değilde maalesef ülkemizde sistem açısından bütün kurumlarda bu tür hankipalar var. geç açıklama, soru yanlışlılığı, v.s. v.s. inşallah ileride daha şeffaf olma ümidiyle...

geçen ,kasım,sınavda tesmer ve odalar epey bi stres yaşadı bu sefer bu kadar şikayet ve itirazı göze almazlar tabi kendi rahatları için,o yüzden bu iş bu hafta biter en geç cuma diyorum..

İtirazların çok olabileceğini düşünerek sanırım erken açıklarlar.

bence 60 günden önce açıklamayacaklar.BU cuma açıklandı açıklandı.eğer olmazsa 2 haziran pazartesi açıklanabilir.

hepsini toplayıp iple bağlayacan. ipin diğer ucunada büyükçe bi taş okyanusun en derin yerine atacan üstünede beton dökecen.başka türlü kurtuluş yolu yok bunlardan. ;D :D

ALANYALI ' Alıntı:
hepsini toplayıp iple bağlayacan. ipin diğer ucunada büyükçe bi taş okyanusun en derin yerine atacan üstünede beton dökecen.başka türlü kurtuluş yolu yok bunlardan. ;D :D

;D

;D ;D

Neler düşünür olduk yaaa ;D

ya bunlar biraz insaflı davranmaz mı bunlar puanları bol tutmazlarmı ne dersiniz

Onların Ne Zaman Bol Puan Verdiği Görülmüş ki tura Arkadaşım ???

Tura çok iyimsersin yaaaa :D

Nerde o insaffff ???

tesmer 60 gün hesabını yaparken sınav tarihini değil de cevapların komisyona ulaştığı tarihi baz alıyor.Yani bu hafta da olmayabilir.Çok da fazla bu haftaya şartlanıp son üzülmeyelim derim ben.

19-20 Temmuz 2008 tarihlerinde yapılacak SMMM Hukuk sınavında; Sosyal Güvenlik Hukuku sınav konusunda çıkacak sorular, yeni düzenlemeleri kapsamayacaktır.
Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Meslek Hukuku sınavında; Sınavdan önce 3568 sayılı Yasa taslağı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girerse, sınavında çıkacak sorular, yeni düzenlemeleri kapsayacaktır.

bunları yazanlar.. artık sonuçları internete girmeye başlamış demektir.

sınav yönetmeliğinde sınavın bitiminden itibaren yazıyor ama ,hiyerarşide bürokrasi yönetmeliğin üzerinde olduğunu düşünürsek ,düşün düşün beklemektir işin işte

arkadaşlar tesmerin sitesine günde ortalama kaç kere tıklıyorsunuz?
özellikle bu hafta içinde.benim sabahtan beri 7 oldu.sizinkaç şuan

valla kasım sınavında hepimiz şait olduk ki ne yasa ne yönetmelik.