D
dede 66
Ziyaretçi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
bu bi savaşşşş
tesmerle bizim aramızda
bu bi savaşşşş
tesmerle bizim aramızda
seyyah100 ' Alıntı:arkadaşlar bu sınavı kazanan cumhurbaşkanı olmuyor veya eline milyonlar geçmiyor, bu aşk bu azim bu coşku bu heyecan ne ola ki,
bu sınavı verince hepimiz onbinlerce ve çok yakında yüzbinlerce (büyük ihtimalle milyonlarca) mali müşavirden sadece biri olacağız, bakkal olacağız, manav olacağız, taksi şöförü, ayakkabıcı, v.s.
bir mali müşavir adayı olarak 200. sayfa da yer almak konusunda bir fikrim yok, sınav sonucunu bekliyor fakat heyecanlanmıyor ve acele etmiyorum,
ne oluyor ya hu!!
aokten ' Alıntı:benden de bir nasrettin hoca fıkrası,
nasreddin hoca bir gün kendine heybe almaya gitmiş.çarşıda gezerken bir dükkana girmiş,bir heybe beğenmiş:
hoca; bu kaç akçedir?
satıcı; sana 10 akçe olur
hoca; 'tamam bunu sarıp sarmala 'demiş almış heybeyi ,tam kapıdan çıkarken bir kavuk gözüne çarpmış.sormuş;
-bu kavuk ne kadar
-daha fazla ama sana 10 akçe olur demiş satıcı;
-hoca ,ben bu heybeyi bırakıp kavuğu alıyorum demiş.paketletip çıkmış
satıcı düşünmüş hoca para vermedi,koşmuş peşinden
-"hocam kavuğun parasını vermediniz "demiş
-hoca,"yerine heybeyi bıraktımya"
-satıcı,"heybenin de parasını vermediniz ki,"
-hoca,"heybeyi almadımki "demiş.
satıcı kafası karışık dönmüş...
aokten ' Alıntı:manav işletme olsa temizinden bi 50-80 ytl arası alsam 2-3 haftalık manav ihtiyacım çıkar takas ekonomisi en güzeli
ERKAN1974 ' Alıntı:aokten ' Alıntı:manav işletme olsa temizinden bi 50-80 ytl arası alsam 2-3 haftalık manav ihtiyacım çıkar takas ekonomisi en güzeli
Olmaz. Mali Müşavir oldun. Asgari ücret tarifesinin dışına çıkma. belgeyi çabuk alırlar geri. 150-180 demek istedin dimi. yoksa sen bakkal manav mı olmak istiyon?? :'(
ERKAN1974 ' Alıntı:aokten ' Alıntı:manav işletme olsa temizinden bi 50-80 ytl arası alsam 2-3 haftalık manav ihtiyacım çıkar takas ekonomisi en güzeli
Olmaz. Mali Müşavir oldun. Asgari ücret tarifesinin dışına çıkma. belgeyi çabuk alırlar geri. 150-180 demek istedin dimi. yoksa sen bakkal manav mı olmak istiyon?? :'(