personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bu bi savaşşşş
tesmerle bizim aramızda

Ynt: Ne Oluyor Ya hu!!

seyyah100 ' Alıntı:
arkadaşlar bu sınavı kazanan cumhurbaşkanı olmuyor veya eline milyonlar geçmiyor, bu aşk bu azim bu coşku bu heyecan ne ola ki,

bu sınavı verince hepimiz onbinlerce ve çok yakında yüzbinlerce (büyük ihtimalle milyonlarca) mali müşavirden sadece biri olacağız, bakkal olacağız, manav olacağız, taksi şöförü, ayakkabıcı, v.s.

bir mali müşavir adayı olarak 200. sayfa da yer almak konusunda bir fikrim yok, sınav sonucunu bekliyor fakat heyecanlanmıyor ve acele etmiyorum,

ne oluyor ya hu!!

Yok yok sen yanlış anladın. Ben onların defterini tutucam.

manav işletme olsa temizinden bi 50-80 ytl arası alsam 2-3 haftalık manav ihtiyacım çıkar takas ekonomisi en güzeli

aokten ' Alıntı:
benden de bir nasrettin hoca fıkrası,

nasreddin hoca bir gün kendine heybe almaya gitmiş.çarşıda gezerken bir dükkana girmiş,bir heybe beğenmiş:

hoca; bu kaç akçedir?
satıcı; sana 10 akçe olur
hoca; 'tamam bunu sarıp sarmala 'demiş almış heybeyi ,tam kapıdan çıkarken bir kavuk gözüne çarpmış.sormuş;
-bu kavuk ne kadar
-daha fazla ama sana 10 akçe olur demiş satıcı;
-hoca ,ben bu heybeyi bırakıp kavuğu alıyorum demiş.paketletip çıkmış
satıcı düşünmüş hoca para vermedi,koşmuş peşinden
-"hocam kavuğun parasını vermediniz "demiş
-hoca,"yerine heybeyi bıraktımya"
-satıcı,"heybenin de parasını vermediniz ki,"
-hoca,"heybeyi almadımki "demiş.
satıcı kafası karışık dönmüş...

Süper ya

aokten ' Alıntı:
manav işletme olsa temizinden bi 50-80 ytl arası alsam 2-3 haftalık manav ihtiyacım çıkar takas ekonomisi en güzeli

Olmaz. Mali Müşavir oldun. Asgari ücret tarifesinin dışına çıkma. belgeyi çabuk alırlar geri. 150-180 demek istedin dimi. yoksa sen bakkal manav mı olmak istiyon?? :'(

ERKAN1974 ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:

Olmaz. Mali Müşavir oldun. Asgari ücret tarifesinin dışına çıkma. belgeyi çabuk alırlar geri. 150-180 demek istedin dimi. yoksa sen bakkal manav mı olmak istiyon?? :'(

İşletme Diyo Hocam, İşçisiz :)

ERKAN1974 ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:

150-180 e ne işletmesi tutuyorsun tarifeye iyi bak o paraya şirketler tutuluyor nerdeyse

İşçisiz İşletme Defterinden 150-180 Alırsak Esnaf Varya Tabanları Yağlar Hemde Nasıl Yağlar

arkadaşlar kesinlikle bir psikiyatr lazımmmmm,

psikiyatr mükellefi olan var mı yoksa hemen edinelim ;D
cümeleten kafayı yemiş durumdayız elim ayağım buz kesti ve inanılmaz heyecan yaptım...

fıkraları okurken bile bi sonakı mesajda sınav sonucuyla ılgılı bı duyum alırmıyız diye bakar olduk sonuçlar açıklanınca boşluğa düşcez gibi geliyor konu kalmıcak ;D ;D
ne stresmiş yahuuu üniversite sınavlarındakı halımı duşunuyorum da ne kadar rahatmışım öss yi katladı bu heyecan öss ye gırecek olan kardeşlerımızden de beter heyecan yaptık ki onlar gibi bi rehber hoca bulalım barii
tesmerin rahatlatma merkezine kesın ihtiyacı var biz bu strele büro açsak yine de heyecan manyağı olduk nasıl olcak bilmem garii ;D ;D ;D
acilen rahatlatma merkezine ihtiyaç vaaaaaar duyurulur ;D

varsa o 150 lik 180 lik işletmelerden gönder sayı önemli değil

Sitede zaten doktor var. Dün ayarladık ;D

bencede tetikçi lazım

200.sayfaya beni de yazın muhasebebg ... yeni deliren aday diye ;D

ya zaten hepimiz var biraz ama korkmayın kalıcı değil

Çok karizmatik ve yakışıklı bir adam yanında bir devekuşuyla bara girmiş, herkes şaşkın falan öööle adama bakıyolar, adam bara yanaşmış:
'Barmen bana bi viski, onada büyük bi bardak su.'
Barmen talepleri yerine getirmiş, bi tek, iki tek, saatler ilerlemiş,adam
- 'Hesap lütfen!' demiş.
Barmen hesap pusulasını uzatmış, adam elini cebine atmış,parayı çıkartmış, tam hesapla aynı. Ertesi gece adamımız geri gelmiş, yanında tabi devekuşuda var;
'Barmen bana bi viski, onada büyük bi bardak su.'
Barmen istediklerini vermiş, bi tek iki tek, saat geç olmus, adam hesabı istemiş, barmen hesabı göstermiş. Adamımız elini cebine atmış,çıkartmış,tam hesap miktarı. Barmen şaşkın ama nafile. Bikaç gece sonra adamımız devekuşuyla beraber geri gelmiş. Barmenin içi içini yiyo.
Adam: - 'Bana bi viski, ona da su ver.'
Barmen emre amade, yerine getirmiş, gece ilerlemiş, adamımız hesabı istemiş, barmen bol küsüratlı saçmasapan bi miktarı hesap olarak adama vermiş. Adam elini cebine atmış, çıkartmış,yine tam hesap. barmen oynatmak üzere. Dayanamamış:

'Beyfendi bi süredir barımıza gelip gidiyorsunuz, kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum, yoksa kafayı yiycem. Her gece cebinizden çıkan para hesapla kuruşu kuruşuna aynı oluyo. Bunu nasıl başarıyorsunuz?'
Adamımız gülümsemiş:
'Bi gün karşıma bi cin cikti, üç dileğimi sordu. İlk olarak;
karizmatik ve yakışıklı bi tipim olmasını istedim. İkinci dileğimde, ne almak istersem isteyim, elimi cebime attığımda parası aynen cebimden çıksın istedim.'
Barmen: - 'Peki kızmayın ama bu kuş ne iş?'
Adamımız: - 'Onu hiç sorma, son dilegim; beni hiç bırakmaycak uzun bacaklı bi piliçti.Yanlış anladı şerefsiz.'

Arkadaş 50-80 dedi.
Birisi İSMMMO nun asgari ücret tarifesini lütfen söylesin.
Ben açamıyorum.

iyi muz

arkadaşlar bırakın müşavirliği boşverin. akşamları aksarayda muz satın, günde 300-500 YTL arası ciro yapar ve bunun 150-250 arası günlük kâra ulaşırsınız. buda size ayda 4.500 - 7.500 gelir demektir. akşamları sadece 5 saat çalışacak ve bir el arabası kiralayacaksınız. halden muz ayarlamayı bana bırakın:)))