personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 29-30 Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

serengeti ' Alıntı:
arkadaşlar Muhasebe Denetimi için ne diyorsunuz
Denetim için dehanın kitabının yeterli olacağını sanıyorum,
Hem yazı dili yatkın, tavsiye ederim...

[
denetim: (nasıl geçtiğimi bende bilmiyorum bol bol dua edin allah yardımcımız olsun )
[/quote]

O zaman denetimden şöyle bir kaynak önerebilirim Bir yasin Bir fatiha üç ihlas :)

smmm44 ' Alıntı:
denetim korkulu rüyam. çalıştım 44 aldım arkadaşım hiç çalışmadı 42 aldı.
en iyisi sınav salonunun kapısında çalışmak :)

Bende 44'ü bulunduğunuz ilin plakası sanmıştım :)

smmm44 ' Alıntı:
komisyon hocaları 2 yıl ve daha fazla dönem için seçiliyor yanlış bilmiyorsam. gireceğimiz sınavda 2008 yılında olduğu için değişmiş olabilir. ama soru stili değişmez herhalde çünkü daha farklı ne sorabilirlerki zaten 50 puanı bile zor veriyorlar...

temmuz 2005 den önceki sorular bariz farklı tesmerin smmm çıkmış soru cevap kitabından kontrol ettim farklı stilde sormamaları tek dileğim ,kasımdaki şirket sınıflandırması...farklı bir soruydu bence %95 tam cevap veren olmamıştır bu soruya ,yarım yapana zaten puan yoktu.bu sorunun cevabı hiçbi yerde yok şirket sınıflama ttk da var ,1998 yıllarında bu soru çıkmış ama tamamen aynı değil.

Arkadaşlar Denetim için bence ömer duman ın kitabı çok güzel tavsiye ederim

Yok canım,
İnsan kendini sınıfta kalmış gibi hissediyor değilmi...

mart döneminde ben de varım.temmuzda 6 ders vermiştim ve sadece maliyet kalmıştı.kasım da olmadı ve martta tekrar giricem.Ama malesef elimde özet olarak bir not yok sevgili beyazzafer. ben 3 kitaptan hazırlanıyorum şuan.bunlar çaldağ, kamil büyükmirza ve nalan akdoğan.geçen dönem sadece çaldağdan hazırlandım ve malesef olmadı.ben de sınav komisyonunun değiştiği inancındayım.Kapasite olayını en kapsamlı olarak büyükmirzanın kitabında buldum.Hatta adam koyu karakter kullanarak üstüne basmış.Bunun referansıyla büyükmirzanın kitabındaki açıklamarı çok dikkatli okuyorum.Ayrıca nalan akdoğanın kitabının arakasındaki uygulamalar da güzel Bilgilerinize....

bu arada evet sınıfta kaldık.Buna katılıyorum..... :)

Daha öncede söylemiştim arkadaşlar biz kumar oynuyoruz onun için sıkmayın canınızı aşk ta kazanırız.

Toerik normal teorik normal normal deseydik geçmiştik.

Ama En çok canımı sıkan ben ikinci soruyu yaptım doğru yaptım kaldım ordan 35 vermişler .Yani safhayı yapan kalıyor üç toplama bir bölme yapan geçiyor bu adaletsizlik. İki sorununda 50-50 olması çok saçma idi

İnşallah martta böyle şeyler olmaz matematiksel dağıtımı sorarlar herhalde bu sınavda diyede düşünüyorum

akin94k.t.m.l. ' Alıntı:
Daha öncede söylemiştim arkadaşlar biz kumar oynuyoruz onun için sıkmayın canınızı aşk ta kazanırız.

Toerik normal teorik normal normal deseydik geçmiştik.

Ama En çok canımı sıkan ben ikinci soruyu yaptım doğru yaptım kaldım ordan 35 vermişler .Yani safhayı yapan kalıyor üç toplama bir bölme yapan geçiyor bu adaletsizlik. İki sorununda 50-50 olması çok saçma idi

İnşallah martta böyle şeyler olmaz matematiksel dağıtımı sorarlar herhalde bu sınavda diyede düşünüyorum
sevgili akın sadce 2. soruyu yanıtlayarak 50 alan ve aynı zamanda sadce 1. soruyu yanıtlayarak 50 alan arkadaşlarımız var.yani soruların puan dağılı kesinlikle 50 50 idi

50-50 olduğunu biliyorum ama işte saçma geldi bana 1.soruyla 2.sorunun zorluk derecesi aynı olabilirmi sence

ikinci soruda yevmiye kayıtlarını yapmadım onun için 35 vermişler

Akın kardeşim,
Sanırım 1.sorudan 25 puan 2.sorudan 10 puan vermişler sana....

Çünkü ben 1.soruyu teorike göre yaptım, 2 soruyu ise miktar ve eş değer ürünler doğru,
diğer aşamalar yanlıştı.. toplam 25 almışım...
2.soru için diğer sınavlarda da aynı sitilde yapmıştım ve puan vermediler...
bu imtihanda sonuçlar açıklanınca geçmiş tecrübeme dayanarak puanlamayı hemen anladım....
teorik çözenlere 25 puan vermişler, Normal çözenlere 50....
2.soruya yine puan vermemişler, sebebi miktar ve eş değer ürün çözümü onlar için puanı gerektirmiyor...puanlama diğer aşamalarda başlıyor...
Tabi yanılabilirim, Sadece tahminim böyle...

izcan ' Alıntı:
serengeti ' Alıntı:
arkadaşlar Muhasebe Denetimi için ne diyorsunuz
Denetim için dehanın kitabının yeterli olacağını sanıyorum,
Hem yazı dili yatkın, tavsiye ederim...

ben de denetim için dehanın kitabını aldım, ,lk girişim olacak ...

dehanın kitabı bendede var ama yeresiz bence

bende malesef 4 dersletn giricem sınava. umarım son giriş olur.

korkulu rüya maliyet
ikinci korkulu rüya denetim
vergi hukuku
ve analiz... :'(

malesef itiraz sonuçlari hep ayni geliyo

tüm kasim sinavi galizilerine geçmis olsun marttaki sinavda basarilar arkadaslar

Arkadaşlar ;

Hukuk 'tan sadece geçmiş yıl sorularına çalışmam yeterli mi acaba ?

vergiden notlar varsa alabilirim.çünkü son hakkım kaldı.itiraz ettim ama beklemekten başka çarem yok.saygılar....

Kasım da ilk kez girdim 2 dersim kaldı (fins.tablolar ve denetim)
arkadaşlar elinde denetim ders notları olan varsa gönderebilirmi bana ayrıca spk tebliğinden soru çıkarmı???????tebliğe sizce çalışmak gerekmi

birde duyduğum kadarıyla sınava itirazlardan sonuç çıkmıyormuş

hepimize başarılar
allah yardımcımız olsun

Linde ' Alıntı:
Arkadaşlar ;

Hukuk 'tan sadece geçmiş yıl sorularına çalışmam yeterli mi acaba ?

Genelde çıkmış sorulardan çıkıyor. ben sadece çıkmış sorulara çalışıp 50 almıştım.